x

Sve ste slagali: Haos u studiju, Dušica i Snežana vrijeđale jednu drugu u emisiji!

Snežana Ilić sinoć je napustila Zadrugu, a tokom intervjua je imala manji verbalni okršaj sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Snežana je po izlasku iz Zadruge na Dušičino pitanje koja je najbolja uspomena iz Zadruge rekla "spektakularan ulazak", a potom oplela po Zadrugarima.

- Ne znam gdje bih mogla da pokupim ljude sa takvim vokabularom. To je neka specijalna obuka - rekla je Snežana, a Dušica joj je skrenula pažnju da ne treba da vrijeđa bilo koga i pokušala da je definiše.

- Mnogi vrsni socijolozi su rekli da je Zadruga zapravo prava slika, definitivno prava slika srpskog društva. Možda vi pripadate u onu grupu ljudi koji ne žele da priznaju sebi da živimo u tom društvu mimikrije i da se pravimo nešto što nismo i da ne želimo da priznamo kada nas neko "ubode prstom u oko" - rekla je Dušica, a sudija joj je odbrusila:


- To govorite o zadrugarima, Dušice. Ja znam kome pripadam, nisam ja poput takvih, meni takav polusvijet ne bi mogao da priđe, obići ću blok kada ih vidim - rekla je ona.

Dušica joj je opet skrenula pažnju da vrijeđa zadrugare, ali i gledaoce. Međutim, Snežana je tada oplela po članu obezbjeđenja.

- Imala sam problema sa visokim pritiskom, pa su me vodili kod ljekara opšte prakse. Tada sam doživjela da je jedan čovjek koji je izigravao obezbjeđenje, neki debeljuca, ne znam kako se zove, rekao da mrzi sudije, da su sudije korumpirane. Ja sam ga pitala: "Jesam li ja korumpirana?" a on je rekao: "Cijelo sudstvo." Eto, umjesto da obezbjeđuje i razdvaja ljude dok borave u "Zadruzi", on je mene vrijeđao cijelim putem - rekla je Snežana, a tu ju je prekinula Dušica i poručila joj da laže.


- Mogu da vam kažem da ništa nije od toga nije istina, kao i da mi brinemo o svim zadrugarima. Bilo je ponuđeno i kada vam je bilo loše da idete u bolnici, ali i to ste odbili. Mislim da je sve ovo samo samo dokaz da vam je krivo zbog nominacije .

- Ne, ja sam apsolutna srećna što sam napustila Zadrugu.

- Kakvi bi tek bili da niste.

- Ja se nadam da smo završili intervju, mogu li da idem.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.