x

"Sve što je tvoja majka godinama gradila, srušila si za 5 minuta. Da li je moguće da si tako laka?" Lea Šekarić pred milionima prevarila dečka!

Rijaliti učesnica Lea Šekarić (21), kćerka sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić (53), šokirala je javnost kada je pred milionima gledalaca prevarila dečka sa Radetom Lazićem.

Lea je pred ulazak u Zadrugu, prije četiri dana, rekla da je zaljubljena u svog dečka. Zatim je bacila oko na Radeta, sa kojim je sinoć imala vrelu akciju ispod pokrivača, što je negativno iznenadilo sve, pa se i njena majka Jasna našla na meti kritika. Šekarićeva je lijepa i talentovana mlada sportistkinja o čemu svedoče brojne fotografije sa regionalnih takmičenja u streljaštvu, ali i nagrade koje je osvajala i time se pohvalila društvenim mrežama.

Jasnina ćerka osvojila je treće mjesto na "Christmas Cup-u" u Osijeku, a proglašena je i za najuspješniju juniorku Beograda za 2017. godinu. Iako je uspješna sportistkinja, Lea se nikada nije eksponirala u javnosti. 


Jasna je Lei i trener, zajedno putuju, treniraju i jedna drugoj su najveća podrška. Uspješna sportistkinja podržala je ulazak svoje kćerke u rijaliti, a sada je zbog svoje nasljednice glavna tema na društvenim mrežama.

"Sve sto je tvoja majka gradila godinama, ti si srušila za pet minuta...", "Majka joj olimpijac, osvajač medalja - ova uđe u Zadrugu i po*enja se na se što joj je majka gradila godinama - pa jel moraš da se je*eš poslije 24h od ulaska - da li je moguće da ste tako lake", "Već imala s.ks. Sramota, sramota, sramota... Nije žena kriva, ali...", Neki su od komentara na Instagramu.

Jasna je nakon ovoga što se desilo rekla da neće davati nikakve izjave o Leinom boravku i ponašanju u kući. Podsjećamo, Lea i Rade su se sinoć na žurki prvo poljubili, a onda su završili zajedno u krevetu gdje je Lazić skinuo svoj donji veš.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.