x

Sve tajne druženja: Starlete zabavljaju i klijente na jahtama, mjesečno zarade i do 10.000 eura!

Sud BiH starleti Tijana Maskimović, poznatijoj pod nadimkom Tijana Ajfon, odredio je jednomjesečni pritvor, dok je Srđan Šojić (skeledžija) pušten na slobodu. Ostalim osumnjičenima izrečena je mjera zabrane, javio je ranije ATV.

Slučaj hapšenja Tijane Ajfon po ko zna koji put je pokrenuo pitanje i debatu u javnosti o problemu pros..tucije. Iako je najstariji zanat zakonom zabranjen u Srbiji, kao i u mnogim državama, sve su brojnije djevojke i žene koje u taj posao ulaze dobrovoljno, radi dobre zarade. Prema procjenama stručnjaka, baveći se takozvanom elitnom pros..tucijom one mogu da zarade i do 10.000 eura za mjesec dana.

Marko Nicović, član borda direktora međunarodne policije za borbu protiv n.rkomanije, kaže da djevojke sve češće ulaze u kandže pros..tucije zbog loših ekonomskih uslova.


– Pros..tucija djevojaka na tržištu isključivo zavisi od nivoa klijenta i djevojke koja se prodaje i upravo to diktira cijenu. Veliki broj naših djevojaka počne da se bavi pros..tucijom upravo zbog lošeg ekonomskog stanja. Međutim, imamo i djevojke koje u kandže pros..tucije ulaze iz svoje neke lične promocije – statusa u društvu – kaže Nicović i dodaje:

– Veoma je teško izaći iz kandži pros..tucije jer je u pitanju teška mafija! Najteže se iščupaju djevojke koje su ekonomski zavisne od svojih m.kroa – kaže on i objašnjava:


– Rijetko koja djevojka može sama da se bavi pros..tucijom. Ne može sama da uspije jer mora da ima zaštitu i podršku iza sebe. Uloga kriminalaca i m.kroa usko je povezana, oni stoje iza djevojka i stvaraju čitavu organizaciju, drže sve pod kontrolom. Šou-biznis je takođe usko povezan sa pros..tucijom i može da prođe u taj dio elitne pros..tucije – objasnio je Nicović za Kurir.

Tokom ljeta većina starleta odlazi na Crnogorsko primorje, gdje vrijeme provode po jahtama i u druženju s bogatim biznismenima. Te poslove uglavnom sklapaju preko modeling agencija.


Djevojke za jahting pros..tuciju obično avionom dolaze do tivatskog aerodroma, gdje ih čekaju automobili koji ih voze u marinu, gdje se ukrcavaju na jahte. Jedan od scenarija je i da ih taksi doveze do marine, gdje u skladu s prethodnim dogovorom stupaju u kontakt s klijentom. Cijena zavisi od izgleda djevojke, ali i od toga da li govori strane jezike i koliko je „spretna“.

Za dan se plaća najmanje 500 eura. Najpopularnije destinacije u Crnoj Gori su Budva i Tivat, a u Hrvatskoj Dubrovnik, Zadar i Split.

Dnevno imaju od pet do šest klijenata. Tijana je, kako tvrde upućeni, sedam dana u Crnoj Gori naplaćivala 2.500 eira, uz plaćen smještaj u luksuznom hotelu, prevoz, hranu u elitnim restoranima i poklone.


I za Mimi Oro godinama se spekulisalo da se bavi pros..tucijom, a 2014. je uhapšena zbog tog krivičnog djela sa još sedam djevojaka.

Njima je tada dežurni sudija odredio pritvor od osam dana. Zbog pros..tucije je više puta hapšena i Maca Diskrecija. Ona nikada nije radila s m.kroima, nego je sama pronalazila mušterije preko interneta. Maca je prva priznala da se bavi najstarijim zanatom.

Prošle godine je navodno pod optužbom da se bavi pros..tucijom uhapšena i bivša Plejboj zečica Božana Vujinović u jednom luksuznom hotelu u Bečićima.

Ona se sa drugaricom nalazila sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja s.ksualnih usluga i platili 500 eura po osobi, piše Blic.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.