x

Sve u antikvitetima, ormar u WC se okreće: Cijeli region bruji o Karićevom bazenu, ali luksuzna vila ima nevjerovatnu sobu!

Sefan Karić se još uvijek nije odmorio od rijalitija, ali je raspoložen da primi goste u svoju velelepnu vilu u popularnom dijelu Beograda.

- Malo sam neispavan, ali odlično se osjećam - kaže Stefan, dok se odmara u dnevnom boravku gdje najčešće obavlja ozbiljne razgovore sa ocem Osmanom Karićem.

- U dnevnom boravku se najčešće obavljaju moji ozbiljni razgovori s ocem, to je prostorija za ozbiljne situacije. Rijetko kada baš tu provodim vrijeme, ali kada je nešto delikatno, ovdje sastančimo - govori Karić, koji rijetko kada stiže da s porodicom zajedno ruča.


- Trpezarijski sto nam služi za doručak, ručak, večeru. Nemamo tradiciju da se svi okupimo i sjednemo zajedno da jedemo, ali dogodi se nekada kada je ručak u pitanju - rekao je bivši zadrugar, i napominje da nije učestvovao u dizajnu enterijera.

- Nisam birao ni dizajn ni boje. Za sve su zasluženi Osman, njegova partnerka Kristina, kao i njena majka. Biblioteka je tu, jer sam pročitao ovdje sve knjige. Od ukućana najviše vole da čitaju Kristina i Goca, ne postoji knjiga koju nisu pročitali, i to ih uvijek opušta - kaže Stefan. 


Na većini komoda i stočića u okviru kuće nalaze se šoljice za kafu.

- Neke šoljice su donesene sa putovanja, mislim da je jedan paket baš iz Sarajeva. Nisam tip koji voli da pije kafu, jedno vrijeme sam volio nes sa društvom da popijem. Postoji dosta antikviteta u domu - iskreno govori Karić, kojem je šank omiljeni dio u prostoriji.

Šank je moja teritorija, ali nisam često pravio žurke s društvom. Nekoliko puta sam imao te periode, kuća je zahtjevna, tako da ne bi bilo u redu tu da pravimo. Sjednem sa svojim društvom, popijemo koju. All da tamo pravimo potpuni rusvaj - priznaje najčešće se dešavalo da iznajmimo kuću.


- Ovdje se najviše gledala ,Zadruga" Kristina i Osman su stalno pratili moje korake tokom učešća u rijalitiju. Zamjerali su mi ishitreno ponašanje i riječi koje sam pogrešno izgovarao. Toliko dobro znam svog oca, tako da sam bio siguran šta njemu smeta, a šta prija kada je moje učešće u pitanju - iskreno govori Karić, koji se pohvalio svojim garderoberom u kupatilu.

- Naravno, u kupatilu se relaksiram, pogotovo u kadi. Ujutru moram jako brzo da se spremim, istuširam se, obučem na brzinu i izađem iz kuće. Garderober ide ukrug, izvučem šta mi treba i gotov sam za tili čas- otkrio je Karić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.