x

Sve uspomene na jednom mjestu: Željko slavi 47. rođendan, a Jovanin poklon će ga ostaviti bez teksta!

Kantautor Željko Joksimović ponosno gazi petu deceniju, a sutra će ugasiti 47 svjećica na rođendanskoj torti. Pjevačeva supruga, Jovana Joksimović, sprema mu iznenađenje u vidu porodičnog albuma.

- Jovana je željela da pokloni Željku nešto originalno, zato se odlučila da u jednom setu fotografija opiše njihov život, od trenutka kada su se upoznali na "Evroviziji". U albumu sa posebno izrađenim koricama, koje se rade od pravog drveta i sa posebnim povezom, biće momenti njihovog vjenčanja, rođenja Koste, a onda i bliznakinja Ane i Srne. Poseban dio albuma biće posvećen njegovoj karijeri, gdje će se naći fotografije koje oslikavaju njegove koncertne uspjehe i muzičke pobjede - otkriva izvor blizak Joksimovićima i dodaje.


- Kako zbog poslovnih obaveza kojima su oboje prebukirani, nisu stigli da na jednom mjestu imaju fotgrafije koje su dragocijene uspomene. Kao i većina ljudi koji žive u digitalizovno doba, fotke čuvaju po različitim diskovima. Tako je Jovana i došla na ideju da se posveti pripremi ovog poklona, koji će zasigurno obradovati Željka. On je neko ko voli uspomene, ali i cijeni poklone koji imaju veću emotivnu nego materijalnu vrijednost. S druge strane, on ne očekuje više iznenađenja jer mu je Jovana priredila žurku preksinoć, kada je njegova pjesma "Milimetar" dobila priznanje Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike. Ona je tada pozvala njihove najbliže prijatelje i organizovala veče u čast Željkovog uspjeha, a kako su svi znali da mu je za nekoliko dana rođendan, pokloni su stizali unaprijed. Torta je takođe bila u znaku pjesme, odnosno izgledala je kao metar.


Kako je i Jovani rođendan 25. aprila, kada će napuniti 38 godina, sasvim je sigurno da će joj se suprug odužiti za sve što je učinila za njega u prethodnih nekoliko godina.

- Željko je tajanstven kad je riječ o poklonima, tako da niko od najbližih prijatelja ne može da dokuči kakvo iznenađenje sprema za Jovanu. Ono što je sigurno jeste da će svjećice oboje oduvati u porodičnom domu sa mališanima, dok je slavlje s prijateljima uvijek rezervisano za neki restoran. Jovana i Željko imaju mnogo prijatelja, zato je teško napraviti intimnu proslavu - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.