x

POGLED GORE I HRABRO NAPRIJED

Sve vas molim samo jedno! Nenad Periš se slomio, kroz suze kaže: Bol je neizdrživ, Bogu hvala samo da je čekanju kraj!

Nenad Periš, otac Mateja Periša čije je tijelo pronađeno na Adi Huji u Beogradu, priznaje da mu je laknulo što je čekanju došao kraj, ali da istovremeno osjeća neizdrživi bol.

Nenad Periš je rekao da je jutros (jučer, op.a.)primio poziv od srpske policije i da mu je saopšteno da tijelo pronađeno u Dunavu bi po svemu sudeći moglo da bude Matejevo.

"Pozvala me srpska policija i rekla da je ribar pronašao tijelo nizvodno od Pančevačkog mosta i da na sebi ima odjeću koja po boji odgovara boji koju je imao Matej u trenutku nestanka. Dok se ne sprovede DNK analiza, ne može se sa sigurnošću tvrditi da se radi o Mateju, ali po svemu ovome vrlo je velika vjerovatnoća da je tako. To bi bio kraj potrage, ako je istina, a mislim da jeste", izjavio je Nenad za HRT, pa dodao:


"Ovo nije kraj, moramo ići naprijed svi zajedno i ponovo ćemo se sresti iz molitvu".

On je dodao da, kada završi neke formalnosti, kreće za Beograd.

"U toku današnjeg dana ili najkasnije sutra će sigurno stići rezultati DNK analize. Kad sam bio u Beogradu ja sam već ostavio svoje uzorke, tako da imaju sve što je potrebno".


Izmučeni čovjek nije mogao da zadrži suze...

"Istina je istina i ona se ne može mijenjati. Mogu samo reći 'Bogu hvala da je kraj ovom čekanju'. Naravno da je to teško prihvatiti. To je nevjerovatno bolno, ali kažem, pogled naprijed. Digni pogled i prihvati Božju volju".


Na kraju, Nenad Periš ima jednu molbu.

"Zamolio bih sve novinare da se suzdrže od kontaktiranja mene i moje porodice. Napraviću siže i poslati svim redakcijama. Postoji veliko interesovanje i zahvaljujem se svima koji su željeli da pomognu, ali ako je ovo kraj, molim sve da prihvate i spuste pritisak. Od jutros mi non-stop zvoni telefon, više je nemoguće funkcionisati".

.

.

.

.

.

.

Kurir.rs/HRT

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.