x

PJEVAČICA NAKLONJENA ISTOM SPOLU

Sve žene Marije Šerifović i jedan muškarac: Jedini dečko s kojim se ljubila šokirao je svijet, a s njima je imala duge veze!

Sve su jače glasine da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dvije čuvaju daleko od očiju javnosti. Ljubavni život Marije Šerifović oduvijek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom spolu.

Ipak, prije tog priznanja ona je otkrila da je u vezi s jednim muškarcem - Slavenom Kalezićem. Zasad je pjevač i glumac iz Crne Gore i jedini pripadnik jačeg spola s kojim je bar, kako je ona tvrdila, bila šest mjeseci u vezi. Ima i onih koji vjeruju da je to bio samo marketing.

Marijin bivši se na svjetskoj sceni, na Evroviziji pojavio u suknji i potpuno providnom gornjem dijelu kostima. Kasnije je suknju skinuo i ostao u šljaštećim pantalonama. Međutim, ni to nije nešto nesvakidašnje.


Marija je 2013. godine priznala da voli žene.

- Lezbijka sam! Bila sam sa djevojkom i to je divan osjećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos sa nekim čija brada ne bode - rekla je tada na konferenciji za novinare.


Mediji su budnim okom pratili pjevačicu ne bi li je uslikali sa djevojkom, a i ona je sama na društvenim mrežama podizala prašinu objavljivanjem fotografija na kojima se vidi ženska ruka. Kurir je ekskluzivno objavio da je Marija godinu dana bila u vezi sa Elenom Karić.


Nakon veze sa dizajnerkom enterijera, Šerifovićeva je pronašla sreću u novoj vezi sa atraktivnom djevojkom iz Los Anđelesa, zbog koje je često odlazila u SAD, ali je njen identitet ostao tajna.

Turbulentnu vezu Marija je, kako su tada pisali mediji, imala i sa Renatom Lončarević, hrvatskom pobjednicom za mis univerzuma 2000. Njih dvije se nisu skrivale od medija, ali su ipak vodile računa o ponašanju u javnosti i tvrdile da su prijateljice. Interesantno je i to da je Marija uvijek imala duge veze.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.