x

MASOVNO ODLIJEPILE ZA FUDBALEROM

Sve žene s kojima su povezivali Dušana Vlahovića!

Pred meč Srbija - Švicarska, koji će se odigrati u petak na Svjetskom prvenstvu u Kataru, umjesto prognoziranja rezultata, jedna od glavnih tema na mrežama postao je ljubavni život srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

Vlahović, koji je od ove sezone napadač Juventusa, važi za jednog najboljih igrača srpske reprezentacije, a među ženskom populacijom je i jedan od najpoželjnijih. Dovode ga u vezu sa mnogim ženama, a direktno su ga povezali sa tri ljepotice - samo jedna je Srpkinja.


Elena Kitić

Prošle godine se u aprilu pisalo da su Vlahović i kćerka Mileta Kitića u šemi.

“Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisjete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osjetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmijenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu”, tada je neimenovani izvor rekao domaćim tabloidima. Međutim, to su bile samo glasine. Vlahović ih je demantovao tako što je objavio fotografiju sa anonimnom brinetom, a Elena Kitić je na Instagramu poručila fanovima da ne vjeruju u sve.


Karolina Stramare

Početkom ove godine pisalo se da je Vlahović osvojio bivšu mis Italije. „Tutosport“ je pisao da se ovaj par sreo u Firenci. Međutim, na Instagramu je Karolina to demantovala.

„Totalno se držim daleko od onoga što se pisalo i od onoga što se piše. Ne znam o čemu pričate sve ovo vrijeme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći“, rekla je.


Mariasole Polio

Prelijepa Italijanka je glumica i TikTok influenserka, koju je Vlahović navodno ostavio kada je prešao u Juventus početkom godine. Nijedno od njih dvoje nije potvrdilo vezu ni raskid. Glasine je pokrenuo italijanski magazin „Chi“.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.