x

Švercuje se u Institutu za rehabilitaciju: Darkova vjerenica ne plaća boravak u banji, a sada su pacijenti otkrili kako se Lazić ponaša!

Darko Lazić (27), koji će narednih mjesec dana, a vjerovatno i duže, provesti u Institutu za rehabilitaciju „Selters“ kod Mladenovca, boravi tamo o trošku RFZO. On je, kako saznajemo, dobio uput na tri nedjelje, a nalazi se u apartmanu, koji dijeli sa majkom i vjerenicom Marinom. Njegova majka Branka, koja je sa njim sve vrijeme, za svoj boravak plaća 5.200 dinara po danu, dok se vjerenica Marina, kako saznaje „Alo!“, švercuje!

Naime, Marina se ne vodi kao stalni gost u Institutu, iako iz njega ne izlazi, a tako će pjevač i ona uštedjeti najmanje 110.000 dinara za prve tri nedjelje.

- Darko je od Fonda za zdravstveno osiguranje dobio besplatan 21 dan u našem institutu za rehabilitaciju. On će, naravno, produžiti boravak o svom trošku jer tri nedjelje neće biti dovoljne za kompletan oporavak - rekli su nam u tom institutu i dodali da Marina nije na spisku gostiju. 


- Njegova majka Branka plaća dnevno 5.200 dinara, jer njoj Fond ne može da refundira troškove. Marinu nemamo na spisku, što bi značilo da ona ne spava ovdje, već da samo dolazi u posjetu - rekli su nam zaposleni u Institutu. Odmah su, međutim, izrazili sumnju u to.


- Čuli smo da ona ovdje i spava, u Darkovoj sobi, ali mi u papirima to nemamo evidentirano - objasnili su za „Alo!“. Ovu priču potvrdile su nam i pacijentkinje iz Instituta koje su Lazića viđale na terapiji.


- Vidjele smo Darka na terapiji. Presretne smo što je tu, sa nama. Divan je i nasmijan, ima mnogo volje i elana. Ovdje su sa njim i majka i djevojka. Preslatka je ta Marina, mlada je i stalno nasmijana... Ja joj kažem: „Moraš bolje da ga čuvaš ubuduće!“, a ona se samo smije i kaže: „Hoću, ne brinite“ - ispričala nam je jedna bakica, koja je sretna što Lazića viđa svakodnevno.


- On je moj omiljeni pjevač, obožavam i njega i njegovu muziku. Sretna sam što se oporavlja i što je njegova djevojka uz njega sve vrijeme. Čujem i da čekaju dijete, baš mi je drago - kaže ona za „Alo!“. 


- Da je Marina stalno uz Darka, potvrdila nam je i Darkova majka Branka, koju smo sreli u „Seltersu“.


- Tu je Marina, sa Darkom je - rekla nam je majka Branka, ali se vrlo brzo ogradila:

- Ona dođe i ode - dodala je Branka za „Alo!“. Jedan od najbližih Darkovih prijatelja pak kaže da ona nikuda ne odlazi i da je stalno u „Seltersu“.

- Ona je otišla u Institut kad i Darko. Nijednom još nije otišla u rodne Pećince. Čuje se sa roditeljima svakodnevno, ali ne odlazi kući - rekao je za „Alo!“ bliski prijatelj porodice Lazić.




(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.