x

evo šta je radio

Sveštenik o kojem je pričala Viki u Zadruzi pušten iz zatvora: Mještani ga vidjeli, evo šta kažu!

Učesnica pete sezone rijalitija Viktorija Mitrović je pred milionskim auditorijumom odlučila da podijeli detalje potresne priče koja ju je obilježila za cijeli život.

Ona je smogla snage da prizna da je zapravo ona djevojčica koju je sa samo 12 godina sil.vao sveštenik u dvorištu crkve u selu u blizini Kovina - Pločica. Mještani ovog sela otkrili su da se sveštenik vratio u selo, navodeći da je baš 21. septembra izašao iz zatvora.


- Vratio se! Vidio sam ga danas, bio je do pošte, tu pored crkve i do prodavnice, šetao je po selu - rekao je jedan mještanin.

- Gdje su vas baš danas poslali, maloprije su mi rekli da je baš danas izašao iz zatvora, nikad manje selo, nikad veća sr.nja - rekla je prodavačica koja nije bila na strani Viktorije, pa dodala:


- Bolje se raspitajte čime se ona bavi sada.

Podsjetimo, Viktorija je iznijela još detalja svog privatnog života.


- Policija je krenula, mene su odveli na ginekološki pregled. Nije moglo da se zaključi sil.vanje jer je prošao vremenski period. Bili su psiholozi, psihijatri, izjave policije. Niko nije vidio taj čin. To je u dvorištu crkve, tu ne mogu da ulaze žene. Nakon toga me je uhodio neki vremenski period. U školi je bila vjeronauka, ja sam bježala sa časova. Idem iz škole, on pijan ide kolima, zaustavlja me. To je taj period kad sam bježala iz škole. Uplakana sam ušla u kuću. Sama sam prikrivala zločin. Samim tim što nisam odlazila u crkvu bilo im je sumnjivo - pričala je ona u rijalitiju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.