x

UPUTILA KRITIKU

Svetlana Bojković odgovorila Jeleni Karleuši: Glumci su plaćeni za svoj rad, a ne za političku podršku!

Glumica Svetlana Ceca Bojković odgovorila je Jeleni Karleuši, koja je kritikovala glumce koji su podržali protest "Srbija protiv nasilja".

"Glumci koji rade (snimaju) plaćeni su za svoj rad, oni nisu čašćavani za političku podršku. Da li ova priča znači da bi takve trebalo izopštiti i ukinuti im pravo da snimaju?", kazala je Bojković kratko za portal Nova.rs.

Kao što je već poznato, Karleuša je nakon četiri godine gostovala na TV Pink. U emisiji "Hit Tvit" stala je na Vučićevu stranu.


"Državna firma Telekom finansira sve serije i sve filmove u ovoj zemlji, a glumci koje, znači, država direktno finansira, kače na svoje društvene mreže, zbunjujući narod da ova država nije dobra. Sad je pitanje - rođaci, ko vam daje pare da vi lijepo živite i s kojim pravom vi, koji lijepo živite, jer mnogo se serija snima i nikada glumci nisu bili bjesniji, čast izuzecima pa se postavlja pitanje ko je tu lud? Mislim, onda nemojte da glumite u serijama i filmovima, nemojte da uzimate pare od države i idite demonstrirajte protiv Vučića. Samo moramo da budemo fair play i da kažemo onako kako jeste. Ovdje je kao neka, s oproštenjem, sprdnja", kazala je.


Zbog ove izjave mnogi su joj uputili kritike na društvenim mrežama. Ona uprkos tome tvrdi da je uvijek bila protiv svih vrsta profiterstva, od onih ratnih do ovih moralnih.

"Zato me i volite. Zato me i mrze. Uvijek sam bila protiv mržnje među ljudima, protiv rasne, vjerske, nacionalne… Nikada se nisam plašila da kažem istinu, koja mnoge boli", poručila je.

.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.