x

Svi detalji povratka Đoganijeve u najgledaniji rijaliti: Luna u aprilu ulazi u Zadrugu za 100.000 eura!

Luna Đogani dogovorila je uslove sa produkcijom Pink televizije i u aprilu ponovo ulazi u rijaliti "Zadruga". Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Đoganijeva je za tri mjeseca učešća, koliko će provesti do finala u rijaliti-programu, uzela 100.000 eura unaprijed, što je svrstalo u sam vrh najplaćenijih učesnika ovakvog formata.

Upućeni tvrde da je za Lunin ulazak sve spremno, a čeka se samo da odradi unaprijed dogovorene nastupe.

- Luna je imala uslove koje joj je produkcija ispunila. Tražila je 35.000 eura na mjesečnom nivou, kao i povlastice oko eventualnih kazni. Kako joj je produkcija obezbijedila sve što je tražila, Luna je potpisala ugovor i u aprilu definitivno ulazi u rijaliti - govori dobro obaviješten izvor i otkriva kako se Luna osjeća tim povodom.


- Ona je jako uzbuđena, ne zna šta je čeka, pogotovo što su u kući i Marko i njen tata Gagi. Zna da je ponovo čeka suočavanje sa ljubavnim krahom i svim problemima koje je imala sa Markom, ali, uprkos tome, riješila je da uđe. Tako će najbolje vidjeti da li joj je još uvijek stalo do Miljkovića i u kojoj mjeri - tvrdi izvor Srpskog telegrafa.


Kako dalje saznajemo, Marko svakog časa očekuje da Đoganijeva uđe u Bijelu kuću. On je o eventualnom njenom ulasku čuo i prije nego što će ući u "Zadrugu", zbog čega se odmah po ulasku zbližio sa Gagijem, sa kojim je nerazdvojan. Riješio je da napravi igru i predstavi sebe kao zavodnika kako bi imao priču kad Luna dođe jer računa na to da će Luni proraditi osjećanja kada se ponovo ugledaju u Bijeloj kući i da će nastati haos. Vide mnogi zadrugari da on kalkuliše, ali kada Luna uđe, biće im jasno zbog čega to radi, zaključio je izvor.


Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pokušali smo da dobijemo Đoganijevu, ali se do zaključenja broja nije javljala na telefon. Prethodno, Luna je svoje učešće u "Zadruzi 3" potvrdila i prilikom jednog lajv uključenja na Instagramu, gdje je fanovima rekla da je spremna da uđe u Bijelu kuću zajedno sa najboljim prijateljem Savom Perovićem.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.