x

Svi detalji pucnjave u Sarajevu: Ranjeni Džiba optuživan za iznudu, otmicu, krađu.. Sve se desilo u restoranu proslavljenog fudbalera!

U poznatom restoranu Paper Moon koji se nalazi u sarajevskom naselju Grbavica večeras je, kao se nezvanično saznaje, upucan Nedžib Spahić, poznat pod nadimkom Džiba.

Kako piše portal Klix.ba, riječ je o osobi koja je dobro poznata policiji. 

Spahić se povezuje s brojnim kriminalnim djelima, među kojima su pokušaj ubistva, otmica, iznuda, teška krađa, nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja, piše Klix. 


Između ostalog, 2007. godine je uhapšen zbog pucnjave na Baščaršiji u kojoj je ranjen Amir Kasumić (također poznati policiji op.a.), te slučajni prolaznik Nedžad Smajlagić. Spahić je nakon pucnjave uhapšen u noćnom klubu u Tuzli, javlja Klix.

Spahićevo se ime 2007. godine spominjalo i kada se desila pucnjava u jednom vogošćanskom restoranu, kada je ranjen muškarac iz Zadra.


Također, 2011. je hapšen zbog pucnjave u naselju Buća Potok u kojoj je ranjen Anes Mešić.

Inače, za sada nepoznati napadač prišao je stolu za kojim je sjedio Džiba i ispalio nekoliko hitaca, a zatim pobjegao sivim Alfa Romeom. Na mjestu događaja nalaze se službenici sarajevske policije, a više detalja bit će poznato uskoro. Inače, restoran Paper Moon u kojem se desila večerašnja pucnjava u vlasništvu je proslavljenog fudbalera Elvira Bolića. 

.

.

.

Izvor: KlixKOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.