x

Svi detalji vjeridbe Lune i Marka: Đoganijeva zamalo sve da upropasti, a evo ko je odmah zaplakao!

Marko Miljković je u nedjelju, 6. septembra, zaprosio svoju djevojku Lunu Đogani, nakon turbulentne veze od dvije godine i brojnih sukoba, ali i lijepih momenata, a samo neke je zabilježila kamera u dvije sezone rijalitija.

Lunin brat, Adam Đogani je podijelio detalje ovog svečanog događaja, koji je kako on kaže zamalo upropastila baš Luna.

"Pijan sam već, evo proslavljamo u restoranu. Ja sam već deset dana na iglama, Marko nam je svima poslao poruku da će Lunu zaprositi u nedjelju, i ja sam bio napet, sve smo zajedno organizovali. Prsten je savršen, mnogo se dopao Luni, koliko god da košta nije bitno, bitno je da se Luni mnogo sviđa i da je oduševljena. Zaplakao sam kada sam čuo vijest. Sjedio sam sa Gagijem u restoranu na Kopaoniku u tom trenutku", počinje Adam, pa dodaje detalje same prosidbe:


"Bila je izgubljena, Marko je kleknuo, ona je počela da plače. Marko je danas cijeli dan u haosu, trebalo je da se vidimo ranije sve da organizujemo, ali je Luna baš htjela tada da ide sa njim kod frizera, pa je on morao da se izvuče, zamalo da upropasti iznenađenje. Baš je bilo napeto. Svima nam je javio da budemo tu u pola devet da zaprosi Lunu deset dana ranije", rekao je Adam pa se osvrnuo na potencijalnu trudnoću njegove sestre:

"Ne znam da li je trudna (smijeh), ja bih volio, što da ne da postanem ujak."

.

.

.

.

.

.

Izvor: SrbijaDanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.