x

Svi detalji zašto je Miljana Kulić prijavila oca! Rijaliti zvijezda tvrdi da je Siniša napao nju i malog Željka, a evo šta on kaže!

Najkontraverznija učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić prekjuče je prijavila oca Sinišu Kulića policiji i optužila ga za psihičko maltretiranje i nasilje nad njom i njenim sinom Željkom Kulićem (1).  

Srpski telegraf uslikao je Miljanu u trenutku kada je pristigla u Policijsku upravu Niš, gdje je nadležnim organima ispričala kakva scena se odigrala u njihovom porodičnom domu.

Naime, Kulićeva tvrdi da ovo nije prvi put da trpi nasilje od Siniše, kao i da su ona i njeno dijete u opasnosti u njegovom prisustvu. Srpski telegraf došao je u posjed izvještaja iz policije u kojem je Miljana navela da se 7. 8. u 18.10 vraćala kući sa sinom i dadiljom Klarom i da ju je Siniša napao.


- Ja sam sa dadiljom Klarom i sinom Željkom oko 17.15 otišla da ispratimo mamu do Nisove pumpe jer je mama otišla autobusom na more. Kada smo se vratile kući oko 18.10, Siniša je otvorio prozor, počeo je meni nešto da viče, ali ga nisam čula šta tačno. Kasnije sam čula da me je vrijeđao riječima: "Ku.vo, stoko, nesposobna si, luda si, cijeli svijet zna da si luda." Dok sam držala dijete u rukama, Siniša me je više puta pljunuo kroz prozor, onda je krenuo da viče i na Klaru, pitao je šta će ona tu. Klara je od mene uzela dijete jer sam se mnogo uznemirila i otišla sam iza kuće da telefonom pozovem mamu da obavijesti policiju - navela je Miljana.


- Dok je Klara sjedila se djetetom na klupi, on joj je prišao, počeo je da viče pred djetetom i pomijerao je klupu na kojoj je sjedila sa bebom. Dijete se od plakanja zacijenilo, preblijedilo je. Onda sam ja počela da zovem taksi jer sam bila u rastrojstvu. Siniša je oteo dijete Klari iz ruku, a dijete je i dalje vrištalo. Nakon toga je Siniša sa djetetom jurio Klaru kako bi je izbacio iz dvorišta. U jednom momentu, dok sam čekala taksi, krenuo je za nama i počeo da viče. Dijete je sve vrijeme plakalo. Napominjem, prilikom izlaska na kapiju Siniša me je uhvatio rukom u predjelu desne ruke i od toga sam dobila modricu - stoji u Miljaninoj izjavi.

Nakon ovog saznanja stupili smo u kontakt sa Miljaninim ocem Sinišom, koji nije želio mnogo da priča o tome šta se zbilo u njihovom porodičnom domu. Siniša je bio kratak, ali nije demantovao kćerkinu priču.

- Ne želim da pričam o tome. Ne razmišljam o tome uopšte. Niti me zanima niti mi interesuje više šta Miljana radi - rekao je Kulić za Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.