x

Svi osuđuju Lunu i Marka, a pogledajte kako Stanija ismijava osobe sa poteškoćama u razvoju! (VIDEO)

Možda se stanje u Zadruzi donekle i smirilo, a da rijaliti traje i van Imaginarijuma najbolje pokazuje stanje sa fanovima. Fanovi jednih, samim time antifanovi drugih, pomno prate sve detalje, a najnovija dešavanja su vezana za Lunu i Marka. Njih su fanovi drugih rijaliti takmičara optužili kako su se ismijavali djevojci iz publike koja je navodno ometena u razvoju. Lunini fanovi su poručili kako je konkurencija spremna na sve, te da nije riječ o djevojci sa smetnjama u razvoju, već statistkinji u publici koja često zaspi tokom snimanja.  Situacija se dodatno zakuhala jer je u međuvremenu isplivao snimak na kojem Stanija Dobrojević imitira osobe s poteškoćama u razvoju, i to na dosta šokantan način.


Stanija Dobrojević je jednom prilikom za stolom oponašala kako sama kaže "mentalno zaostale osobe". Mnogi su ostali šokirani starletinim ponašanjem gdje na podrugljiv način govori i oponaša osobe koje su rođene  i odrastaju sa problemom. 

- Jesam ja ovdje sa mentalno zaostalim ljudima? Kako oni kažu: Zdravo - izgovorila je Stanija imitirajući ljude rođene sa poteškoćama u razvoju. 

Naravno, nije trebalo dugo vremena da ovakvo Stanijino ponašanje mnogi osude. 

Inače, Zadruga se približava kraju, a iako još uvijek nije potvrđen zvaničan datum finala, Luna Đogani je ubjedljivi favorit. Sve ankete ukazuju da bi upravo Đoganijeva mogla ponijeti titulu pobjednika, a nevjerovatnu podršku dobija ne samo iz Srbije i zemalja regiona, već i iz svih krajeva svijeta. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.