x

Svi su je obožavali, i djeca i kolektiv! Nastavnica poginula u stravičnoj nesreći, beba čudom nepovrijeđena!

Nastavnica matematike Branka Jovičin (30) iz mjesta Kruščica poginula je u srijedu oko 17 časova u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Beloj Crkvi, kada se automobilom zakucala u stub uz kolovoz.

Sa nesretnom ženom u automobilu je bila i njena tromjesečna beba, koja je, na sreću, prošla neozlijeđeno, saznaje Srpski telegraf.

Do nesreće je, prema prvim, nepotvrđenim informacijama, došlo jer je Branki iznenada pozlilo, te je izgubila kontrolu nad vozilom dok se vraćala kući sa bebine vakcinacije. To je za Srpski telegraf rekao i Zoran Šarbanović, direktor OŠ "Žarko Zrenjanin", u kojoj je Branka bila omiljena u kolektivu, a posebno među učenicima.


- U korijenu smo sasječeni od bola kada smo saznali da je Branka izgubila život dok se vraćala sa mlađim djetetom sa redovne kontrole kod pedijatra jer joj je suprug bio na poslu. On je policajac i, kako sam čuo, imali su lijep brak. Mi u školi smo izgubili izuzetno stručnu mladu koleginicu koja se pokazala kao izvanredan saradnik i predavač. Svi su je obožavali, i djeca i kolektiv, jer je bila tiha, blaga i uvijek vedra. Tuga neopisiva - rekao je Šarbanović.


Ljekari Hitne pomoći su odmah na licu mjesta konstatovali da je mlada žena preminula, a bebu su prebacili u bolnicu na preglede iako je bila bez vidljivih povreda. Nastavnica Branka je juče sahranjena u Kruščici, a iza sebe je, osim novorođenčeta, ostavila i trogodišnju djevojčicu i supruga Zorana, koji je zanijemio od šoka i bola.

- Velika tuga je zbog iznenadnog i nenadoknadivog gubitka člana porodice snašla Zorana i njegove roditelje, s kojima je Branka živjela od udaje. Zoran je bio na poslu u beogradskoj policiji kad je Branka poginula. Ko zna kako se jadni čovjek dovezao do kuće od bola, niko mu ne bio u koži - rekla je za Srpski telegraf jedna od prvih komšinica porodice Jovičin, koja je zavoljela Branku čim se iz roditeljskog doma u Novom Sadu doselila u suprugovu kuću.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.