x

Svi su plakali zbog njegove sudbine: Žena ga ostavila sa dva sina, jedan je imao sedam mjeseci, a evo gdje je pjevač danas!

Kada se u jednoj emisiji pojavio Saša Janjić Janja iz Vlasotinca, svojom životnom pričom privukao je veliku pažnju javnosti, a nastupom rasplakao čitav region, te ni voditelji nisu uspjeli da ostanu ravnodušni.

Saša je, naime, u emisiji priznao da je 16 godina samohrani otac i da ga je žena ostavila kada je njegov mlađi sin Srećko imao samo sedam mjeseci, dok je stariji Danilo imao dvije godine, piše Blic.


Pjevač je tada ispričao da se kroz život sam borio za svoje sinove, ali mlađi sin nikako nije mogao da se pomiri sa iznenadnim odlaskom žene koja ga je rodila, te je godinama postavljao isto pitanje: "Zašto je to uradila?!"


Tokom takmičenja, Saši su djeca bila najvernija publika i podrška dok se on na Grandovoj sceni borio za svoje mjesto na estradi, a zajedničkim snagama u emisiji otpjevali su pjesmu Šabana Šaulića „Majko, sve ti opraštam“ koja je rasplakala sve u studiju. Upravo ovom numerom Janjići su poslali poruku da je sve to život i da su bivšoj supruzi i majci oprostili što ih je napustila.

I poslije svih nedaća oni imaju razlog za slavlje. Srećko se nedavno oženio i postao tata, dok je Saša postao deda.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.