x

zločin u leskovcu

Svijeću više neću zapaliti: Riječi kćerke na grobu Biljane koja je zabetonirala muža lede krv u žilama!

Kćerka Biljane i Ivana Stojanovića saznala je da je njena pokojna majka osumnjičena da je pijre tri godine ubila oca i zabetonirala ga u pomoćnoj prostoriji.

Da podsjetimo, Biljana Stojanović nestala je krajem juna, a poslije nekoliko dana nađena je mrtva. Na dan njene sahrane porodica je u šupi pronašla zabetonirano tijelo za koje se ispostavilo da je njen suprug Ivan. Porodica i prijatelji do tada su vjerovali da je Ivan na privremenom radu u Rusiji.


Biljana i Ivan su u braku dobili troje djece, a Ivanov brat Nenad tvrdi da je njihova najstarija kćerka obišla majčin grob.

- Njihova kćerka saznala je za cijelu priču. Pošto je bila subota, dan kada se ide na groblje, skupila je snage i otišla.


- Zapalila joj je svijeću i onda izustila jednu jezivu rečenicu: "Ovo ti je, monstrume, prva i posljednja svijeća koju sam ti zapalila, više ti nikada na grob neću doći, ubila si mi tatu!", a potom je otišla - rekao je Nenad za Kurir.

Podsjetimo, Više tužilaštvo u Leskovcu naložilo je obdukciju i toksikološke analize nađenog tijela, a čeka se i DNK vještačenje kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da je riječ o Ivanu Stojanoviću.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.