x

Svijet je mali: Milojkova kćerka je poznata voditeljka, a evo šta je rekla o Milijani!

Milijana i Milojko Božić su prvo svojim pojavljivanjem u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi", a potom i svojim vjenčanjem nakon izlaska podigli ogromnu prašinu u javnosti.

Iako su se kleli na vječnu ljbav, po ulasku u osmu sezonu spomenutog rijalitija, Milijana je našla novu ljubav - Nemanju Stamatovića Žapca, te besramno vara supruga na njegove oči. Samim tim, posljednjih dana se sve više spominje razvod.

Ono što je malo poznato je Milojkov život prije nego što je postao poznat. Naime, Milojko je prije Milijane bio u braku sa ženom koja je bila približno njegovih godina.



Na sam pomen njenog imena, Milijana, koja je javno prevarila Božića ubrzo nakon što je sa njim stupila u brak, imala je izlive bijesa.

- Možemo da spomenemo da ima djecu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem - rekla je Milijana svojevremeno.

Međutim, ime njegove bivše supruge krije se od javnosti, poznato je samo da je s njom dobio kćerku Jasnu, koja je nekadašnja voditeljka jutarnjeg programa.

.

.

.

.

.

.

.

.

..



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.