x

"Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala! (FOTO)

Voditelj Ognjen Amidžić objavio je Tvit da poznati profil na Instagramu "Neguj mo srbski" ima pametnije i realnije stavove, nego 99% intelektualaca, naročito po pitanju Hrvatske.

Kako je ovaj profil poznat negatvnom stavu prema Hrvatskoj i Hrvatima, a veoma često imaju i brutalne komentare na njihov račun, Ognjenov tvit privukao je veliku pažnju javnosti.

Naime, neke od poruka o Hrvatima koje je "Neguj mo srbski" objavio jesu sljedeće:

Ovim povodom pozvali smo Ognjena, koji za Telegraf kaže da stoji iza svake napisane riječi po pitanju Hrvata i Hrvatske.

- Stvarno to mislim, to je ono što svi ljudi misle, samo pakuju na svoj, dobar način i realniji su od većine ovih što pričaju u jednom ili drugom smjeru, u suštini lažno i upakovano u ambalažu! - rekao nam je Amidžić.

- Jasno mi je šta oni rade, ja njih gotivim. Znam, imaju svoj fazon, radikalni su i često su hardkor, ali ja to volim. Ko prati njih, kapira da govore suštinsko mišljenje velike većine ljudi, samo ga upakuju kako treba i vrlo su realni - dodao je Amidžić na temu objava profila "Neguj mo srbski".

Kako se jedan od postova sa Instagrama ticao oduzimanja pasoša svakom Srbinu koji navija za Hrvatsku, kao i da je  moralna obaveza Srba da navijaju protiv Hrvatske, pitali smo Amidžića za koga je on navijao u duelu između Rusije i Hrvatske.

- Nepotrebno je da me to pitate, zna se za koga sam navijao. Ne mogu da ulazim u komentarisanje, da ne bude pogrešno protumačeno - zaključio je Amidžić.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.