x

iskrena

Svom djetetu nikad ne bih uradila ono što su roditelji meni: Bebi Dol o bolnoj temi, priznala da bi usvojila dijete i spomenula muža!

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol pored dobrog glasa, pažnju je privlačila i svojim intrigantnim životom, kao i stajlinzima.

Nerijetko se u medijima spekulisalo i o njenim porocima, ali i o ljubavnom životu. Ona je u mirnu luku je uplovila s Aleksom Todorovićem 2014. godine, a o svom suprugu rijetko govori. Sada je napravila izuzetak, pa je otkrila detalje koje javnost do sada nije znala.


"On je pisac, on divno piše. Trenutno piše dvije knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vrijedan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga svijeta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gdje je rano izgubio roditelje. Sam je živio, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega, rekla je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, a onda se dotakla i teme proširenja porodice i istakla da je to za nju izuzetno bolno jer u periodu kada je mogla da se ostvari kao majka, nije imala s kim.


"Sa djecom se odlično razumijem. Razmišljala sam da ako budem toliko željela, usvojiću dijete. Toliko ima djece kojoj treba ljubav i koja su napuštena. Za mene je ključno da imaš dijete sa pravim čovjekom. Da sam imala dijete sa osobom sa kojom nešto ne funkcioniše, ja bih žrtvovala sve za to dijete i bila do "kraja do raja" zbog tog djeteta. Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji uradili", rekla je Bebi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Da li ste žena koja traži plod utrobe, želite čuti bebine glasove, ali više niste mogli uložiti napor, dr. Lola će vam pomoći da dobijete svoje dijete, ja sam se suočila sa sličnom situacijom kada čovjek svjedoči da je njegova velika čaralica Dr.Lola pomogla da se njegova voljena žena vrati kući nakon 9 mjeseci razdvojenosti, pružam ruku Dr. Lola mi je objasnila stanje, rekla da ne plačem više i pripremila biljni napitak za me koju sam uzela i kada sam bila u trećem mjesecu trudnoće s blizancima, sada sam ponosna majka. kontaktirajte dr. Lolu, čarobnjaka za svaku situaciju u životu, on je dobar čovjek i vjerujem da će vam pomoći da vratite mir u svoj dom. Viber ili WhatsApp: +2348069288604 ili Email: [email protected]