x

ne da na svoju mezimicu

Ta stoka uživa u tome da je ponižava: Taki izgorio od bijesa jer Janjuš ismijava Maju što ne zna glavne gradove država!

Otac Maje Marinković Radomir Taki Marinković ne krije koliko je bijesan zbog poniženja koje Marko Janjušević Janjuš u posljednje vrijeme sve češće priređuje njegovoj nasljednici, a kap koja je prelila čašu svakako je bilo kada ju je u emisiji ''Amidži šou'' brutalno ismijavao zbog nepoznavanja geografije, tačnije glavnih gradova država.

Taki se sada oglasio i prokomentarisao ovakvo Janjuševe ponašanje, a otkrio je i da se sastao sa bivšom zadrugarkom Anom Bulatović, koja je nedavno napustila Bijelu kuću, a ona mu je otkrila detalje o Maji i Janjušu koji su ga dodatno razbijesnili.


- Janjuš je načisto popustio sa živcima. Počeo je na sve da nalijeće, vidjeli smo kako je napao i Necu. Janjuš sve vrijeme napada moju Maju. Ana Bulatović mi je otkrila neke detalje koje mnogi možda nisu znali. Rekla mi šta Janjuš radi Maji na kvarno. Rekla mi je da je vrijeđa, psuje i provocira ispod pokrivača. Govori joj da je k..va, ološ, nimfomanka, sve najgore, da mu je uništila život, prijeti joj... Ma užas. To mi je rekla i Ivana Šašić, a i Brendon kad su napustili Zadrugu, svi mi govore isto. Svi istu priču pričaju. On hoće da uništi Maju psihički - rekao je Taki i dodao:


- I Stanija je završila fakultet, pa nije znala koliko je 9 puta 9. To je trenutak kad mozak blokira. On je jedva dočekao kod Amidžića da ona pogriješi da joj se smije, to je jedan zlotvor! A po..zdio je kad je bila najbolja u ''Kvizu znanja'' prije neko veče. Ma to nije čovjek, to je stoka, to je jedna životinja koja uživa da ponižava ljude. On je jedan običan nasilnik koji nasrće na sve živo. Kad je uletjelo obezbjeđenje, kad je bilo ono s Necom, on se kao osilio, sve radi taktički - poručio je Marinković.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.