x

pjevačica želi da se ostvari kao majka

Tačno je da smo zakazali svadbu, ona želi bebu: Majka Teodore Džehverović više nije mogla da ćuti, otkrila sve o slavlju u porodici!

Majka pjevačice Teodore Džehverović, Gordana, tvrdi da njena kćerka želi da se ostvari kao majka.

- Teodora hoće da postane majka! Ona je djevojka kojoj je stalo do porodice. Ako bude na mene, onda će prvo da napravi bebu, pa tek onda svadbu - kaže Gordana Džehverović za "Informer".

Teodora i Nino još nisu počeli zvanično da žive zajedno, ali Gordana objašnjava da se oni gotovo nikada ne odvajaju.


- Lijepo im je kada su zajedno. Ludo se zabavljaju i vole. Nino je stalno kod Teodore u stanu, jer ona živi sama. Vjerovatno će se on kod nje useliti. Kako stvari stoje, i tu će kćerka povući na majku, pa će muža dovesti pod svoj krov, kao što sam ja njenog oca. Meni je i draže da bude svoja na svome. Gordana nam je otkrila i da će sljedeće godine u porodici Džehverović biti organizovana velika svadba:

- Tačno je da smo zakazali svadbu, ali ne Teodorinu. Prvo ćemo oženiti njenog brata Savu, pa ćemo onda napraviti njenu i Ninovu svadbu.


I sama Teodora, koja rijetko priča javno o Nini, nedavno je priznala da joj je porodica najvažnija u životu.

- Kod Nine cenim to što shvata koliko je meni bitna porodica. Moji roditelji i brat su ga odlično prihvatili, a i ja sam se svidjela njegovima. U njemu vidim prijatelja i to mi je najvažnije. On je neko ko razumije moj posao, pritisak koji trpim, a i on umije da se nosi sa svim tim - ispričala je Teodora.


Pjevačica je otkrila i čime ju je Nino osvojio:

- On je sportista iz fine muzičke porodice, što je mene kupilo. Zna da svira klavir i to mi je predivno. Ipak, najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali. Osjećam kao da sam pronašla mušku verziju sebe.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.