x

Taj dan je Sanja bila sa Tijanom Ajfon: Stankovićeva otkrila sve o druženju sa starletom!

Sanja Stanković oglasila se povodom Tijane Ajfon koja je uhapšena 28. maja kada je pokušala čamcem ilegalno da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom, preko rijeke Drine.

Tom prilikom našla se u centru skandala jer je i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu pros..tuciju. Kako je Sanja, jedna od djevojaka koja je skoro bila na otvaranju Tijaninog salona, otkrila je kako poznaje Maksimovićevu, te i da li je bila upućena u njen život, kao i kako komentariše hapšenje:

"Ja znam Tijanu preko Jovane. One su mnogo dobre drugarice. Jovana me je upoznala sa njom. Nikada mi Tijanu nije spominjala u tom kontekstu, one su baš dobre. Ne bih ni išla na otvaranje salona da sam znala za ovo", rekla je Sanja.


Podsjetimo, Stankovićeva je u drugoj sezoni rijalitija bila uvučena u razna pitanja o navodnoj pros..tuciji, nakon hapšenja m.kroa Mihaila Maksimovića, kao i Ana Korać, a sada je i to prokomentarisala.

"Ja ne poznajem tog čovjeka. U rijalitiju sam ja bila ta, koja je insistirala da me izvedu na razgovor u policiji, da bi sve bilo jasno. Nemam veze sa tim", jasna je bila Sanja.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.