x

Tajni znakovi koji kazuju da li čekate dječaka ili djevojčicu

Akne se u trudnoći javljaju kao hormonski dizbalans, a ako uočite akne za vrijeme trudnoće to bi mogao biti jedan od znakova da nosite dječaka.

Veliki broj budućih roditelja koji ne žele da saznaju pol bebe medicinskim putem, prate "tajne" znakove koji im kazuju da li čekaju dječaka ili djevojčicu. Kažu da su naše bake po položaju stomaka nepogrešivo pogađale, da li u kuću stiže nasljednik ili nasljednica. Vjerovanje kaže sljedeće: ako je spušteniji, onda je u pitanju dječak. Išlo se tako daleko da je i boja urina bila pokazatelj da li je u pitanju dječak ili djevojčica. Ako je urin svjetliji vi očekujete žensko dijete.


Akne se u trudnoći javljaju kao hormonski dizbalans, a ako uočite akne za vrijeme trudnoće to bi mogao biti jedan od znakova da nosite dječaka. Hladna stopala u trudnoći jedan su od pokazatelja da nosite muško dijete. Ukoliko su vaši otkucaju srca u trudnoći veći od 140, možete posumnjati na dječaka.


Ubrzan rast kose jedan je od znakova da nosite dječaka. Velika želja za kiselom hranom u trudnoći, također, može biti indikator za taj slučaj.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.