x

našli svjedoke za 200 dolara

Tajno vjenčanje Darka i Barbare u Las Vegasu: Rekli sudbonosno Da, mama Branka zatečena!

Darko Lazić i Barbara Bobak vjenčali su se u Americi! Oni su već neko vrijeme na turneji, a posjetu Las Vegasu, osim za nastup, iskoristili su i da postanu muž i žena.

- Njih dvoje baš uživaju u vezi, a odlični su i kao poslovni tandem. Zgrću velike pare na nastupima, a onda uživaju po gradu, izlaze, troše... U Vegasu su pjevali jedno veče i ostali još jedan dan da se malo provedu. Kada su im prijatelji objasnili da u gradu postoje kapelice, gdje svako može da se vjenča na spektakularan način, oduševili su se. Svako može da izabere ko će biti matičar - a najtraženiji su dvojnici Elvisa Prislija i Merlin Monro.


- Skoro svaki hotel nudi svoju temu, od gladijatora, preko zombija, junaka "Zvezdanih staza', ma šta ti padne na pamet. Te ceremonije koštaju od 150 pa do 1.000 dolara, zavisi koliko je raskošno. Kod njih su u 200 dolara bili uključeni Merlin i Elvis, pa su u šali rekli da im je to generalna proba pred pravo vjenčanje i svadbu u Srbiji - priča izvor Sveta i dodaje da se majka Branka šokirala kad su joj javili, jer je mislila da je to pravi brak i da su to uradili mimo porodice i prijatelja, ali su joj sve objasnili.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor. Svet 

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, zovem se Isabella Ethan, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo pročitajte moje pravo životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ova informacija pomoći nekome tko pročita ovaj članak, u roku od dva dana obnoviti raskinuti brak i povratiti izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s Paulom, prekinuo je sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , pitao sam ga sa obećao sam svemu što sam imao, ali je odbio. Objasnio sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu vratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, ja nisam imao izbor, ali da isprobam, poslao sam e-mail kanalu spellcaster i rekao mi je bez problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je komadić ljubavne čarolije u zrak i začudo drugi dan je bio oko 3.00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena što sam se javila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim jer me toliko voli. Bio sam tako sretan i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam treba pomoć možete ga kontaktirati na ovu email adresu:[email protected] ili ga kontaktirati na whatsapp/viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744 ... :) . . :) .. :) .. :) .. :). . :)
Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na [email protected] Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.