x

moderan tata

Taki dao 20.000 € na Majin izgled: Napumpao sam joj grudi i usta, pa platio nosić i tetovaže! Čuvam njen telefon u sefu!

Maja Marinković jedan je od favorita u rijalitiju Zadruga, čije se finale bliži, i gotovo da nema dana da o njoj ne pišu mediji. Povod uglavnom nije lijep, jer se često svađa sa partnerom Marko Janjuševićem Janjušem, pa onda nastaje opšta frka.

Kad god bi Maja bila upletena u neki problem, morali smo da zovemo njenog oca Radomira Takija Marinković, koji svoju nasljednicu u svemu podržava, osim po pitanju Janjuša.

Zato smo odlučili da odemo u posjetu kod Takija, da nam ispriča sve o njegovoj kćerki, kakva je bila kao dijete, gdje je i s kim odrasla, kakva je bila u školi, čime se bavila prije rijalitija, piše Kurir. Marinković je rado prihvatio da nas ugosti. Primio nas je u svoj stan, pokazao nam Majinu sobu, garderober, poklone koje je dobijala, ali i još puno drugih detalja.


Foto: Kurir

- To što moja Maja pravi skandale po Bijeloj kući, to je Zadruga, šou. To je ona. Ona uđe, razvali sve za dva minuta, to treba narodu, ali je na moju štetu i loše za moje zdravlje. Maja se mnogo zaljubila u Janjuša, mene je najveći strah od njenog izlaska. Kad ona izađe biće tu još jurnjave, ali mislim da će se to završiti - priča nam Taki na početku razgovoru. Prva ljubav Potom prelazimo na Majino djetinjstvu. Odrastala je, kaže njen otac, kao princeza.


- Kuću na Avali u Bijelom Potoku gdje je Maja odrasla sada renoviramo. Ona je živjela pod staklenim zvonom, šta god je poželjela imala je. Moja pokojna majka i ja smo odgajali Maju, išli smo na roditeljske, vodili je na balet. Ja sam njenu ljubav kupovao parama. Zaljubljivanja, pubertet, sve smo prošli. I bježanje sa časova, ja sam išao da joj pravdam sve časove, ipak sam ja čovjek modernih shvatanja.


Završila je srednju frizersku, bila je osrednji đak. Tako je bilo sve do njene 17. godine, tada je upoznala nekog dečka na žurki. Imao je neka nedjela i strpali su ga u zatvor u Valjevo na tri godine.

Maja je svakog prvog u mjesecu nosila paket u zatvor. Čekala ga je tri godine, a kad je on izašao bili su nekoliko mjeseci zajedno je to puklo. Poslije toga je odmah ušla u Zadrugu - izgovara u dahu Marinković.


Taki ponosno ističe da je svojoj mezimici platio sve plastične operacije i da su ga koštale 20.000 eura.

- Ja sam Maji platio sve operacije - grudi, napumpao sam joj i usta, i nosić, sve tetovaže. Sve sam ja to platio. To je koštalo oko 20.000 eura. Htjela je da bude ko neke svjetske glumice. Ozbiljne pare je ona iznijela iz prošle Zadruge, a u kući je na kraju ostavila 100 eura. Sve je potrošila - na Janjuša, na rođendan 5.000 eura, proslave neke. Nema ona nikakve po.no slike i snimke u telefonu, on stoji kod mene u sefu. Sve ja njene poruke ja imam, ja vodim njen Instagram - zaključuje on.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.