x

ŽENSKI INAT

Taki Marinković bijesan: Maja zbog Janjuša otrčala kod Mensura, a njen bolestan otac ostao sam u Srbiji!

Maja Marinković otišla je u Crnu Goru, i to u zagrljaj Mensura Ajdarpašića, sa kojim je imala kratku aferu pred ulazak u "Zadrugu 4".

Mnogi komentarišu da je u njoj proradio ženski inat jer se njen bivši Marko Janjušević Janjuš intenzivno druži s njenom ljutom suparnicom Anom Korać, pa je odmah otrčala kod bivšeg zadrugara, zbog kog je Janjuš tokom veze gubio živce.


- Neću ići sa njim na odmor, on se samo šalio. Moram da mu nađem neku djevojku, samo da ostavi psihopatu Maju. Sve drugarice su mi lijepe, neka će mu se sigurno svidjeti. Maja i dalje juri Janjuša, opsjednuta je njime, ali i mnome. Za sada nisam tražila pomoć policije, ali nikada se ne zna - rekla je Koraćeva nedavno za medije, zbog čega je Maja pobijesnila. Njihovi fanovi pretpostavljaju da je Marinkovićeva odlaskom na Crnogorsko primorje i zbližavanjem s bivšim dečkom Mine Vrbaški pokušala Janjušu da udari kontru, jer je poznato da je on njoj najviše zamjerao upravo odnos sa Crnogorcem.


Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s Majom, zvali smo je i slali joj poruke, na koje ona nije odgovorila, pa smo zbog toga pozvali njenog oca Takija Marinković, koji više ne želi da komentariše postupke svoje kćerke, piše Kurir.

- Ja nisam rijaliti učesnik, ja sam samo tata. Za mene je rijaliti završen, ne želim da dajem nikakve izjave. Nisam dobro, prehlađen sam, imam privatne probleme i zaista ne mogu više da se bakćem sa svim jer sam jako razočaran - rekao je Taki za Kurir.


Na pitanje da li će ući u "Zadrugu 5", o čemu se ovih dana uveliko priča, i kako komentariše Majin odnos sa Mensurom, odgovorio je da stoji pri stavu da ništa više ne priča.

- Maja je na moru i zato se ne javlja, ostalo ne komentarišem. Mnogo sam nervozan, izvini što vičem, javiću se za pet minuta - bijesno je prekinuo razgovor Majin otac i poslije nije nazvao. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.