x

haos

Taki smršao 11 kilograma za 2 mjeseca! Majin otac noćima ne spava: Janjuš može da je povrijedi i da to bude fatalno po nju!

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković kaže da je smršao 11 kilograma za 2 mjeseca i da se plaši da Marko Janjušević Janjuš može da povrijedi Maju. Taki u intervjuu ističe da noćima ne spava i da prati rijaliti non-stop.

"U posljednje vrijeme dešavaju se čudne stvari, baš je napeto i borimo se, ne spavamo. Njeno ponašanje je za rijaliti top, to je sve šou. Ko hoće Maju za kćerku oslabiće za 2 mjeseca 11 kilograma. Malo zbog stresa a više zbog Maje. Pratim cijelu noć, ne spavam već 3 godine. Mnoge stvari radi što ne bi trebalo. Zatvoren prostor je učinio svoje, ona je moje dijete, ali ne mogu protiv nje.


Vidjeli smo posljednji obračun, ona ima 49kg, može da je povrijedi i da bude fatalno po Maju. Nije lako vidjeti dijete uplakano, nije lako. Noćima sam plakao, to sada doživljavam kao da je predstava, kao da je sve to gluma. Najviše me nervira kad je vidim da plače. Maja je iskrena, ona se ne folira. Ona je njega zavoljela", rekao je Taki.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.