x

haos

Taki uplašen za kćerkin život: Završiće kao Ksenija Pajčin ako ne prekine s Janjušem! Jednim udarcem može da joj smrska nos!

Žestoke svađe i tuče, nakon koje uslijedi još žešći s.ks, postali su uobičajena stvar u odnosu bivših ljubavnika Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a zadrugarkin otac Radomir Marinković Taki kaže da ne može da razumije ponašanje svoje kćerke u rijalitiju.

Marinković je u razgovoru istakao da u posljednje vrijeme izbjegava da gleda „Zadrugu“ jer ne želi da gleda ni tuču, a ni s.ks svoje kćerke.

- Šta da vam kažem, ni sam više ne znam šta Maja radi od svog života. Ne može da se otkači od Janjuša i da ga vidi u pravom svjetlu. Njihov odnos je skroz bolestan, Janjuš nije normalan, a Maja je zaljubljena. Prvo se svađaju, pa se biju, pa se je.u. Previše je tu emocija, ljubomore, strasti, ludila, nasilja... Plašim se da će zbog svega toga Maja završiti kao Ksenija Pajčin koju ju ubio dečko - kaže Taki i objašnjava da ne može da razumije svoju jedinicu.


- Svoju kćerku sam držao pod staklenim zvonom. Nikada nisam podigao ruku na nju, da sam bio grublji prema njoj možda bi ona na vrijeme umjela da prepozna nasilnika i da pobjegne od Janjuša glavom bez obzira - kaže Taki i dodaje da mu je teško da razumije emocije koje njegova kćerka gaji prema Janjuševiću.


- Ne razumijem šta je Maja vidjela u Janjušu jer on nije pravi muškarac za nju. Maltretira djevojke, vrijeđa ih i ponižava, a čak nije ni neki frajer. Shvatam da zatvoreni prostor utiče na Majine emocije, ali mene plaši to što se ona nije osvijestila ni kada je izašla napolje. I tada je bila luda za njim - priča Taki i dodaje da je zabrinut da Janjuš fizički ne povrijedi njegovu kćerku u rijalitiju.

- Užasno je to što se tuku, pogotovo što on udarcem može da joj smrska nos koji je već operisala. Ali nos će da popravi, a ako je ubije, tu nema popravke - kaže zabrinuti Taki.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.