x

RAT SE NASTAVLJA

Tamara Đurić prozvala Jovanu: Glupačo, toneš u svoj izmet! Voditeljka odbrusila: Vodim ljubav, prekidate me!

Rat između Tamare Đurić i Jovane Jeremić traje već nekoliko mjeseci i pitanje je da li će se uopšte završiti. Ovog puta voditeljka "Pinka" izazvala je pravu pomamu sa izjavama o Kosovu, na koje nisu ostali imuni mnogi estradnjaci, pa ni starleta.

Đurićeva je vidno izrevoltirana voditeljkinim tvrdnjama sasula brojne uvrede na račun Jeremićeve.

- Glupačo ne miješaj babe i žabe. Lupila si glupost, nešto si čula, pa si mislila da ćeš ispasti pametna i obezvrijediti ljude koji su možda morali da prodaju jer su imali dva puta! Da prodaju ili da poklone. Da li si ikada bila na Kosovu? Sigurna sam da nisi. Tebe Bog niko nije slučajno obilježio da ostaneš jedini primjerak hobita savremenog doba. Umjesto što još dublje toneš u sopstveni izmet, izvini se ljudima i zamoli ih za oproštaj. Dobri su to ljudi, razumjeće tvoju devijaciju.


Voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da je Tamarine opaske ni malo ne dotiču, a u izjavi za Kurir je istakla da Đurićeva nema kredibiltet da joj bilo šta kaže, pa je samim tim ni malo ne dotiču njene izjave.


- Ja zaista nju neću više da komentarišem. Da joj dajem na popularnosti i važnosti. Želim joj sve najbolje u životu. Ona kad joj manjka partnerove pažnje, uhvati se za mene. Bolje joj da vodi ljubav nego rat, evo ja upravo vodim ljubav, a vi me prekidate - rekla je ona i dodala:


- Ona nema kredibilitet da pričao bilo čemu, jer ništa nije skućila sama, a između ostalog je i starleta. Nisu sve starlete takve, neke i imaju kredibilitet - istakla je Jeremićeva za Kurir.

Podsjetimo, kako je voditeljka "Pinka" istakla, mediji su isjekli njenu izjavu, te je shvaćena pogrešno.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.