x

sretni roditelji

Tamara Mandžić i Eldin Adilović jučer su postali sretni roditelji djevojčice kojoj su ime već izabrali, evo kako će se zvati…

Lijepa Tamara Mandžić jučer je na svijet donijela djevojčicu kojoj je, u dogovoru sa svojim partnerom, fudbalerom Eldinom Adilovićem odlučila dati ime Aja.

Već sad se vidi da je lijepa mamina i tatina princeza njihov centar svijeta i da se sva pažnja vrti oko nje. Eldin se jučer pohvalio na svom Instgram profilu napisavši datum poroda svoje uskoro i pred matičarom supruge Tamare, kao i njena sestra Katarina koja je napisala poruku dobrodošlice ‘tom malom biću’: „Dobrodošlo na svijet biće malo, život sa ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti ih život pruža, a tetka te već voli beskrajno“.


Čestitke ovom lijepom paru za prinovu u porodici stižu sa svih strana što Tamara i objavljuje na svom Instagram profilu. Ovom manekensko-fudbalskom paru, Aja je prvo dijete i ne iznenađuje što je u njihove živote unijela toliko svjetlosti i ljubavi. Tamara i Eldin su oko sedam godina u ljubavnoj vezi, a od toga oko tri godine žive zajedno. Vjenčanje su planirali prije dolaska Aje na nekom dalekom egzotičnom mjestu, ali su ipak to slavlje odgodili kad im djevojčica malo poraste.







(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.