x

Tamara Milutinović progovorila o nekadašnjoj prijateljici: Teodora preko kreveta gradi karijeru!

Mlada pjevačica Tamara Milutinović uskoro sprema nove pjesme dok uživa u uspjehu koji su ostvarili njeni dosadašnji singlovi, a za Srpski telegraf se prisjetila prijateljstva sa koleginicom Teodorom Džehverović, pa je objasnila da je ona preko kreveta i skandala došla do karijere i uspjeha.

Naime, atraktivna brineta je bez dlake na jeziku progovorila o tome šta se sve krije iza uspjeha njene nekada dobre drugarice, te se dotakla detalja o tome da je Teodora spremna da gazi i preko mrtvih da bi ostvarila ono što hoće.

- Moje prijateljstvo sa Teodorom je okončano i ne postoji šansa da se obnovi. Nemam potrebu da komentarišem nekoga kome je bitnije da gleda svoju zadnjicu i misli samo na sebe i zbog svoje pohlepe bez problema bude spreman da izgubi prijatelja. Ta djevojka se meni nije javljala otkad je izašla iz rijalitija, pa zašto bih se ja javila njoj? Ona je samo pokazala da je spremna na sve da bi dobila to što hoće. Svašta sam čula, a samo je jedna od priča da je preko kreveta došla danas ovdje gdje je. Spremna je da gazi preko mrtvih da dobije ono što želi! Možda ima dobar album, ali kakva je ona zapravo pjevačica - rekla je Tamara i nastavila:


- Da li ste vi nekada bili na nekom nastupu gdje pjeva Teodora Džehverović?! Šta ste tamo čuli? Kako pjeva? To je sve na plejbek! Kad vidim pjevačice koje tako nastupaju, zahvaljujem nebesima što nisam takva. Sve sam postigla zahvaljujući svom talentu i glasu. Pjevam isključivo uživo, karijera mi je čista i bez skandala, tako da nema potrebe da komentarišem nekoga ko ni u najmanju ruku ne zaslužuje. Ona je u rijalitiju iznijela sav prljav veš o sebi. Mislim da je dovoljno pokazala ko je i šta je.


Pozvali smo Teodoru, koja je za Srpski telegraf izjavila da je ne zanima šta nekadašnja članica grupe Đavolice bilo kome govori o njoj, pa nije htjela da joj uzvrati istom mjerom.

- Iskreno, ne zanima me šta Tamara priča o meni. Tu sam odavno stavila tačku i, što se mene tiče, neka samo nastavi. Ne bih detaljisala oko toga - poručila je kratko Teodora.

Podsjećamo, Tamara i Teodora drastično su se udaljile jedna od druge kada je Džehverovićka ušla u prvu sezonu rijalitija "Zadruga". Tada se pokrenula priča oko Teodorine prošlosti koju je imala sa biznismenom Ćazimom Osmanijem, a Milutinovićeva je rekla da će ta afera plavušu da prati kroz cijelu njenu karijeru.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.