TAMBURAŠKI SASTAV BALKAN EXPRESS U RESTORANU BAZENI!

29.03.2019 20:00 Do 30.03.2019 20:00
Restoran Bazeni

Restoran Bazeni se trudi da svojim gostima obezbijedi jedinstven provod, kakav se ne može osjetiti tek tako lako, a u skladu s tim ovoga petka i subote (29. i 30. marta) sve posjetioce očekuje pravo iznenađenje. Tamburaši "Balkan Express" iz Novog Sada obezbijediti će vrhunsku zabavu, a uzmemo li u obzir iskustvo ekipe koja pravi čarobne zvukove onda je jasno kako se u Restoranu Bazeni sprema nešto neviđeno.

Sarajevski Restoran Bazeni najavljuje pravu poslasticu za sve ljubitelje kvalitetnog noćnog provoda.

Čak dvije noći zaredom, u petak i subotu, 29. i 30. marta sjajna zabava se sprema uz tamburaše "Balkan Express". Ekipa koje je znana ne samo po novosadskim krugovima, već i cijeloj Srbiji, po prvi put gostuje u Restoranu Bazeni, a ne treba ni sumnjati kako su pred nama dvije uzbudljive noći koje obećavaju veselje kakvom do sada niste prisustvovali.

Ugodan ambijent Restorana Bazeni i bezvremenska narodna pjesma koju će svirati "Balkan Express" bez sumnje će biti pun pogodak za nezaboravne večeri o kojim će se pričati još jako dugo. Naravno, kao i uvijek, popularno okupljalište Sarajlija, kao i do sada, obećava jedinstvene ponude.

Pred nama su dvije večeri koje će pozitivnu energiju i atmosferu podići na još veći, a već sada je moguće izvršiti rezervacije na broj telefona: 033-232-290

Dešavanja u Restoranu Bazeni pratite i putem Facebook stranice:

https://www.facebook.com/restoranbazeni/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.