x

političar brine o svojoj dragoj

Tanja Savić bježi u Bosnu? Spakovala kofere, za Novu godinu se seli za Banjaluku, dečko Draško joj našao trosoban stan!

Tanja Savić konačno je priznala da je zaljubljena u gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Takođe, oglasila se i njena majka Živana koja je prezadovoljna kćerkinim momkom, dok njegova porodica ne podržava tu vezu. Uprkos svemu, odlučili su da ipak ostanu zajedno.

Kako prenosi Star, Draško je navodno iznajmio stan u Banjaluci gdje će se nakon Nove godine preseliti Tanja i njeni sinovi.

- Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih, u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kom ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. Njegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak htjeli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega.


- Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliža i da će je on zaštititi, pa joj je predložio da se sa djecom preseli u Bosnu. Ona se nećkala, međutim, poslije samo nekoliko dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banjaluku. Draško je bio presrećan, našao je stan preko agencije neke za dan. Poslao je Tanji slike i snimke i ona se oduševila. Dogovorili su se da poslije Nove godine Tanja sa djecom ode kod njega. Stan je baš veliki, ima čak tri spavaće sobe, tako da će imati mjesta za sve, a najvjerovatnije da će Draško veći dio vremena provoditi sa Tanjom i djecom", priča izvor za Star.


Podsjetimo, zakoniti suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, za Kurir je rekao da nije ogorčen samo na suprugu već i na njenu porodicu. Njemu je zasmetalo to što je pjevačicina majka u medijima izjavila da je on bio loš zet i da je dobro što se njena kćerka oslobodila takvog muža. U razgovoru za Kurir on je bez dlake na jeziku opleo po tašti, tastu, šuraku i svastici.

- Tanjina porodica ne zna za sramotu, vjerujte mi. Oni nemaju obraza. Tanju samo koriste jer ona jedina zarađuje pare za njih. Zato je i iskorištavaju. Ja sam im smetao jer smo mi stvorili našu porodicu. Zlatnu koku sam im odveo iz kuće kad sam je oženio i zato me nikada nisu ni voljeli. Kada sam ja došao u njen život finansije su stale, zato je i haos nastao - rekao je Dušan.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.