x

njen bivši partner Dušan ne zove djecu

Tanja Savić dobila starateljstvo nad djecom: Pjevačica o novoj ljubavi, otkrila da li želi još djece!

Da život može da se promijeni iz korijena uvjerila se i Tanja Savić, koja je nakon 11 godina braka podnijela papire za razvod prije dvije godine.

Tanja je sinoć održala fenomenalan koncert u Gradu Sunca, velelepnom kompleksu kod Trebinja.

Prije koncerta se obratila prisutnim medijima, a tada je istakla da je prošla kroz agoniju nakon što je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju.


Dječaci su sada sa majkom u Srbiji, a Tanja otkriva da joj je trebalo mnogo truda kako bi sinove izvela na pravi put.

- I dalje nije sve sjajno i bajno u mom životu. Dugo su mi emocije bile "zakopane", sada izlaze na površinu. Dešava mi se da budem tužna, a da ne znam zašto, nešto me steže. Često plačem kada sam sama - rekla je Tanja.


Ona je ovom prilikom otkrila i da je dobila starateljstvo nad djecom.

- Što se viđanja tiče, otac se ne oglašava, ne znam šta bih rekla po tom pitanju. Ne viđa ih. Za svoju djecu bih možda i trpjela taj strah i stres samo da su oni srećni, činila bih to i dalje, da je to njihova želja da ga vide, ali mi u zajednici ne možemo da budemo. Tata ih ne zove - naglasila je Tanja.


Već neko vrijeme kruže priče da je Tanja u ljubavnom odnosu sa fitnes trenerom, a sada je otkrila i da li su ove glasine tačne:

- Ne, ja zaista imam svog fitnes trenera, zove se Nikola, inače je bokser, iz Smedereva je i zaista nema ništa između nas.

Međutim, iako još nije pronašla čovjeka svog života, Tanja priznaje da bi željela da pronađe partnera s kojim bi dobila kćerku.

- Voljela bih da imam kćerku, zvala bi se možda Alisa.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.