x

SVI DETALJI BURNOG PREKIDA

Tanja Savić preklinje bivšeg muža da joj se javi: Pjevačica otkrila u kakvim je odnosima sa Dušanom, neočekivani obrt!

Posljednjih nekoliko godina za pjevačicu Tanju Savić bile su pravi pakao. Nakon što se rastala sa mužem Dušanom Jovančevićem, uslijedile su mukotrpne borbe za starateljstvo nad djecom, ali je na kraju hrabra mama uspjela da vrati sinove.

Međutim, Tanjini problemi sa nekadašnjim izabranikom se ne završavaju tu, agonija i dalje traje. Pjevačica je otvorila dušu i ispričala da joj se suprug ne javlja čak ni kada su joj potrebni neophodni papiri za sinove.


- Sinovi se čuju sa njim i ja stvarno nemam nikakav problem sa tim. To je njihov tata, uvijek će to biti i treba da se čuju. Ja bih prosto voljela da uđem u komunikaciju sa njim, ali njegova je odluka da on to ne želi, ne znam iz kog razloga. Ja sam pokušavala da stupim u kontakt sa njim – rekla je Tanja i dodala:


- Na primjer, bila je situacija kada su mi iz škole tražili njihov izvod iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku pošto su oni tamo rođeni. Ja sam njemu poslala zahtjev da mi to pošalje, međutim, on mi nije odgovorio na to. Ja sam njemu i pored toga ponovo pisala da to ne treba meni nego školi. Opet nisam dobila nikakav odgovor – priznala je pjevačica.


- Zaista mi je jako teško po tom pitanju, ali hajde. Oni bi naravno željeli da vide svog tatu. Naravno da su ga poželjeli. Ja uvek kažem da on bilo kad može da dođe u Srbiju i to nije nikakav problem, ako izuzmemo to što on ima neke repove iz prošlosti i pitanja na koja mora da odgovara pred sudom. Ali sve je to dio života. Nek stisne zube i neka dođe – ispričala je ona.

.

.

.

..

.

Izvor: Gloria

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.