x

Tanja Savić prolazila kroz užasnu torturu nakon svađa sa suprugom Dušanom!

Folk zvijezda Tanja Savić preživljava pravu dramu nakon što je supruga Dušana Jovančevića prijavila za otmicu djece! Iako godinama njen brak ne funkcioniše kako treba, kako "Alo!" saznaje, jedna od nekada najuspješnijih zvijezda „Granda“ ćutala je i zbog djece trpjela poniženja, ali i fizičke napade.

Kako kaže izvor "Alo!" blizak folkerki, Tanja je nekoliko puta imala svađe sa suprugom koje su se završile batinama.

- Tanja sigurno nikada neće glasno izgovoriti da je bila prava žrtva supruga u svakom smislu te riječi. Zbog njega je zapostavila karijeru u trenutku kada je bila najpopularnija. On je bio inicijator selidbe u Australiju, a od tog trenutka počinje prava drama u njihovim životima - kaže izvor "Alo!".


- Dušan je Tanji određivao kako da se ponaša, gdje može da nastupa, zbog njega je čak došla u sukob sa svojom porodicom. U jednom trenutku, majka i otac su se odrekli Tanje i nisu željeli da komuniciraju s njom. Znali su da je njen suprug nasilan, a kada su u medijima to nekoliko puta glasno rekli, došlo je do razdora u porodici - kaže izvor za "Alo!".

S druge strane, Savićeva nikada nije željela da govori o Dušanovom nasilničkom ponašanju jer je znala da će joj se svetiti preko djece.


- Jovančević je imao probleme s n.rkoticima, čak se i liječio u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Tanja je sve to uspješno krila od porodice, ali i medija. Kada bi se posvađali, znao je da bude agresivan prema njoj, iako ona to nikada nije željela da prizna, a sve zbog djece - otkriva naš izvor.

S druge strane, pjevačica je u jednoj emisiji otkrila da pati zbog toga što su joj djeca u Australiji, a kada je imala priliku da se čuje s njima, bila su hladna prema njoj. Kako tvrdi, razlog je njen muž Dušan.


- Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti s djecom, ali to nije ispunjeno. Djeci čini veliko zlo! Vidim koliko sam im ja potrebna. Ne mogu da kažu ono što misle, uvijek je tu neko ko sluša, teško mi pada što ne mogu da se čujem s njima. Sada su u uzrastu u kojem mogu biti podložni manipulaciji - rekla je Tanja i dodala da se tokom jučerašnjeg dana ipak čula sa djecom.


- Srce mi je na mjestu jer sam se čula s njima, vidim da se ustežu, ne smiju da se osmjehnu, jer ko zna šta taj otac priča o meni. Ne smijem mnogo da otkrivam, sudski postupak je pokrenut. Donosila sam novac u kuću, plaćala sam stan jer nije želio da bilo šta kupimo u Srbiji - ispričala je Savićeva.

Tanjina majka: Da se nije udala, imala bi karijeru!

Živana, majka Tanje Savić, bila je kivna na kćerku od trenutka kada je stupila u brak s Dušanom. Ona je tada govorila da je Tanja zapostavila porodicu, da se rijetko čuju, a u jednom trenutku je ispričala da je najveća greška njene kćerke to što se udala jer joj je zbog toga propala karijera.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.