x

neće da se pravda

Tanja Savić prvi put o pričama da je bila sa Draškom Stanivukovićem: Neću da demantujem, imam li ja prava da sačuvam privatnost?!

Tanja Savić oglasila se nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smiješno. Samo no comment (engl. nemam komentar), mislim da je to najpametnije! - počela je Tanja.

- Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono... Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smijeh) Pogotovo zbog nje! - nastavila je.

Na pitanje da li jeste ili nije bila u vezi sa Draškom, Tanja nije konkretno odgovorila.


- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto - poručila je Savićeva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.