x

utučena u zadnje vrijeme

Tanja Savić traži spas u manastiru: Ovo mora hitno da uradi!

Poslije niza problema koje ima u posljednje vrijeme Tanja Savić je odlučila da po preporuci ode u nekoliko manastira u Srbiji i Bosni kako bi potražila spas.

Kako saznajemo, pjevačica je mnogo utučena u posljednje vrijeme zbog sinova Đorđa i Maksima, što se odražava i na njenu karijeru.

– Posljednjih mjesec dana Tanja je baš utučena, jer su sinovi Đorđe i Maksim počeli da kukaju kako im nedostaje otac i kako bi voljeli da ga vide. Prvo su ga krišom zvali što je nju mnogo rastužilo da joj tako rade iza leđa. Išla je i kod psihologa da se posavjetuje i vidi kako da se postavi prema dječacima koji uskoro ulaze u pubertet i koji su sve gori i gori. Jednostavno ne može sama da se bori sa njima, iako su joj uvijek tu i sestra i brat i roditelji – objašnjava izvor blizak pjevačici i nastavlja.


– Sve češće je zbog svega što se dešava kod kuće počela i na nastupima da bude razdražljiva i da joj sve smeta. Tako je prije mjesec dana prekinula nastup i izbacila onog dečka koji joj je pokazao srednji prst. Sve je za čas izbaci iz takta. Sestra se mnogo zabrinula za nju, jer su i muzičari primijetili njeno čudno ponašanje, pa je zamolila da ode da se pomoli. Tako je dva puta nedjeljno krenula da obilazi manastire, a po preporuci treba da ode u jedan koji se nalazi u Bosni gdje se prave neki specijalni napici od čudotvorne vodice, kako bi smirila živce i kako bi mogla pred sinovima normalno da funkcioniše – zaključio je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Paparazzo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.