x

Prekinut program

Tara ispolivala Draganu, Kristijan joj uzvratio i krenuo na nju i Ša: Tukao se sa obezbjeđenjem i prijetio im! Simova potegla za makazama, Golubović za nožem!

Samo što je počela emisija sa Milanom Miloševićem kada je Tara Simov ponovo počela da poliva Draganu Mitrović. Nenad Aleksić Ša je skočio da brani Taru, dok je Kristijan Golubović ustao da brani Draganu.

Kristijan je uzvratio Tari istom mjerom i polio je jer je ona prethodno isto uradila Dragani, dok ju je nekoliko sati prije vukla za kosu i šamarala.

- Dosta je bilo, ne može da se ćuti više! J...ću vam majku sad! Ako ti je djevojka, priznaj, ako ste u vezi!- vikao je Kristijan.

- Nemoj meni da psuješ majku! - nastavljao se reper.


- Braniš ljubavnicu. Još neko da me dirne, zaklaću vas sve. Tebe ću da prebije - bijesnio je Kristijan.

- Da li smo tu došli? Što pričaš tako sa mnom? Ne možeš da mi psuješ majku -  vikao je Ša. Međutim, jezivi haos je nastao kada je došlo do sukoba između Kristijana i Ša kada je obezbjeđenje uletjelo i držalo Golubovića koji se davio pokušavajući da se izbavi.


Prolomio se njegov vrisak, a onda je vinuo na člana obezbjeđenja koji ga je slučajno, držeći ga, uhvatio za vrat.

- Izbušiću vas sve! Ti, mali, plavi, gotov si! naj..ao si čim izađem! Ti si prvi! Kunem se u djecu svoju završio si - urlao je on na momka, koji se povukao iz kadra, a Golubović je nastavio da divlja po imanju, tražeči razgovor sa produkcijom.


U toku haosa Kristijana sa obezbjeđenjem koji se u tom momentu odvijao pred kapijom vani je sa makazama u ruci izletjela Tara koja se zaletjela ka njemu, ali ju je zaustavio Vladimir Tomović. On se sa Anđelom borio da Simovoj uzme makaze iz ruku, dok je ona krenula da psuje Kristijanu Goluboviću ženu.  Kada je Golubović to vidio zaletio se u pab i uzeo nož. 

 - Ima nož, nemojte molim te - vikao je Lepi Mića kada je Kristijan uletio u pab.

- Kunem ti se u dijete. Ajde da vidim ko će sad da me dira. Sad ću da izvadim prangiju iz šteka i da vam j...m mamu - urlao je Kristijan na obezbjeđenje, te je nastavio da i njima prijeti. Video haosa pogledajte OVDJE. 

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas/Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.