x

haos

Tara objavila skandalozan snimak svađe: Zaključana u kupatilu, Ša pokušava da razvali vrata! (Video)

U emisiji "Narod pita" Marko Đedović je iznio detalje razgovora sa Tarom Simov, koja joj je priznala sve o okršaju sa Nenadom Aleksićem Ša i nasilju koje je pretrpjela. Ša je zaprijetio javno da će iznijeti neke stvari na svom Instagram profilu, što je kasnije uradila i Tara.


Tara je objavila na svom profilu video snimke kao dokaz jedne od ovih svađa, o kojoj se pričalo u emisiji "Narod pita". Na snimcima je Tara, koja se zaključala u toalet, a Ša pokušava da uđe. Tarina ruka se trese od stresa.

- Tara, molim te, otvori bre - govori Ša.


Podsjetimo, Đedović je prethodno iznio detalje njihovog burnog odnosa. 

- Rekla mi je za mnogo ružne stvari koje su se desile, da je bilo nasilja, fizičkog kontakta, da nije ni ona bila mirna, da se dešavala jurnjava nožem po kući, on nju. Kad mi je napisala da je loše, to je bio jedini razlog zbog koga sam se javila. Izvinila se za sve stvari i time rekla da sam u pravu za sve stvari koje sam govorio. Ona je neko ko ima 20 godina, završila je kod psihijatra, imala je suicidne ideje. Taj odnos se temeljio na lošim temeljima. Isto mislim, nema ljubavi, ne može sprdnja, predaleko se otišlo - pričao je Đedović.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.