x

rasulo

Tara popila cijelu tablu sedativa zbog reperove žene: Simova divlja i plače, a Ivana joj prijeti preko zajedničkog druga?

Tara Simov diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je demolirala kuću, ali kako se čini, tek se po izlasku iz rijalitija suočila s ozbiljnim problemima.

Naime, ne samo da je doživjela veliku osudu naroda već je dobila i brojne prijetnje od mnogih koji nisu podržali njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, a među njima se našla i Ivana Aleksić, koja je Tari preko zajedničkih prijatelja navodno poručila da pazi šta radi. Tara je zbog lošeg psihičkog stanja konstantno na lijekovima za smirenje, a čak je pokušala da presudi sebi.


- Tara je totalno izgubila kompas, ova sezona ju je uništila. Ušla je u rijaliti u nadi da će sa svog imena sprati ljagu koju nosi još od prethodne Zadruge, ali ovaj put se još više ukopala. Suočila se s brojnim negativnim komentarima i teško joj pada što je postala najomraženiji učesnik rijalitija do sada. Zbog svega ne napušta stan svog prijatelja kod kojeg je otišla nakon što su je izbacili - počeo je Tarin blizak prijatelj, i otkrio da bivšoj zadrugarki najviše smeta to što je Nenadova porodica ne prihvata.


- Oni ne žele da čuju za nju jer mnogo vole Ivanu, s njom su imali divan odnos i svu svoju podršku pružaju njoj. Taru ne prihvataju i ne žele da je prime u kuću jer smatraju da njihov sin zaslužuje bolju i kulturniju djevojku - nastavio je Tarin prijatelj, i otkrio da se ona nakon izlaska iz rijalitija suočila sa ozbiljnim prijetnjama.


- Kada je rekla da će živjeti u stanu u kom je Ša živio sa suprugom, Ivanu je to veoma naljutilo, pa joj je preko zajedničkog poznanika poručila da pazi šta radi jer može da glumi da je jaka u rijalitiju dok je tu obezbjeđenje, ali na ulici nema ko da je čuva. To je Taru pogodilo, divljala je, plakala... Ubrzo nakon toga je popila cijelu tablu sedativa - rekao je izvor i otkrio da je Tara u lošem psihičkom stanju.


- Ne želi to da pokaže, ali nije joj svejedno. Ponašanje joj oscilira, čas divlja čas leži i nepomično gleda u jednu tačku. Jako je loše psihički. Tek sad joj dolaze na naplatu njena nedjela. Ona je najveći neprijatelj sama sebi - zaključio je Tarin prijatelj, koji je želio da ostane anoniman.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.