x

Tara Simov kažnjena sa 33 honorara od početka Zadruge: Evo koliko je zaradila za svoje učešće u rijalitiju!

Tara Simov progovorila je o svom učešću u rijalitiju, pa i da li se zbog nečega kaje.

"Ne da se kajem za svoje postupke. Najviše se kajem za te psovke, kajem se za par stvari za neke ljude. Na prvom mjestu Janjuš, dva mjesečna honorara zbog toga. Bespotrebna svađa. Nije mi potrebno da se svađam i psujem čovjeka od dva metra. Svađa sa Minom i Mensurom. Svađe sa Matejom isto", rekla je Tara, pa dodala:


"Ne znam da li je pravi termin "kajanje" jer može pogrešno da se protumači. Kajem se zbog cijele situacije sa Matejom, odnosno kajem se što sam se zaljubila. Nisam imala emotivni mir već godinama. Ja sam ovdje sebi nadogradila mozak na deset godina. Kajem se što sam sebi dozvolila da se emotivno uništim."

Tara je potom progovorila o "Zadruzi 4".


"Ja neću da kažem "nikad". Sjetimo se koliko su nam puta progledali kroz prste, i za spavanje nas nisu toliko kažnjavali, iz poštovanja prema ovoj kući, ušla bih i za 10 godina", odgovorila je ona. Simova je otkrila da od 44 nedjelje koliko boravi u "Zadruzi", kroz kazne je izgubila čak 33 nedjeljna honorara. Kad se sve sabere i oduzme, iskreno ne znam da li ću imati za kokice (smijeh.

.

.

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.