x

otplaćuje dug

Tara Simov se nakon skandaloznog ponašanja i diskvalifikacije vraća u Zadrugu!

Tara Simov nedavno je diskvalifikovana iz Zadruge 4 nakon demoliranja imanja u Šimanovcima i fizičkog napada na Miljanu Kulić i Nenada Aleksića Ša.

Međutim, iako je napustila Zadrugu šuška se da će se ona uskoro vratiti u Bijelu kuću. Navodno, prema detaljima ugovora, Taru ćemo ponovo gledati u rijaliti programu.

- Tara je sa produkcijom dogovorila da nema nijednu kaznu, a ovih 50.000 eura će morati da odradi i zato će se vratiti u Zadrugu 5 - rekao je neimenovani izvor za "Srbija Danas".


Tara je nakon diskvalifikacije psihički loše i stalno plače, teško joj je bez Nenada, a kako joj je i rekao, pokušala je da stupi u kontakt sa njegovim bratomj i ocem, ali joj nisu odgovorili na poruke.

-  Nisam okej. Stalno plačem... I sinoć i danas, ne mogu da se zaustavim. Izašla sam bez telefona i stvari. Na pumpi sam kontaktirala oca, putem vajbera. Nisam mogla da ga dobijem, plakala sam - rekla je Tara.


- Vjerujem Nenadu sada stopostotno za sada. Ali do njega neće stići nijedan moj lajv, ni ovaj intervju... Meni je krivo što mi se njegova porodica ne odaziva i ne odgovara na poruke. Meni je glupo da živim bez njega u stanu u kojem je živio sa ženom 7 godina, bolje je da iznajmim neki stan.


- Kada on izađe, da živimo zajedno. Njegov brat mi ne odgovara na poruke, njegov otac mi ne odgovara, supruga njegovog brata isto. Ja sam svima poslala poruke da bih voljela da ih upoznam, ali mi niko nije odgovorio - rekla je Tara.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.