x

Taša odbijena za američku vizu: Kebina kćerka ne može u Srbiju, nisu joj dali zeleni karton! Očajna!

Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, nije dobila stalnu boravišnu dozvolu u SAD, zbog čega je morala da odloži dolazak u Srbiju koji je planirala za maj, saznaje Kurir.

Prije tačno deset godina, kad je njena karijera pjevačice taman krenula uzlaznom putanjom zahvaljujući tome što je snimila nekoliko hitova, Kojićeva je odlučila da se preseli u obećanu zemlju, gdje je upisala čuveni univerzitet Berkli. To je, kako je Taša tvrdila, bilo ispunjenje njenog sna, s tim što je u medijima tada govorila da će se vratiti u domovinu nakon završenog usavršavanja. Ipak nije tako bilo. Kebina mezimica je ostala u Americi, gdje je počela da radi kao filmski kompozitor, model, da snima reklame i statira u filmovima.


- Stekli su se zakonski uslovi da Taša dobije takozvanu zelenu kartu (stalnu boravišnu vizu) u Americi, jer je tamo već deset godina. Konkurisala je prije nekoliko mjeseci. Bila je ubijeđena da će ovaj put uspjeti, čak je planirala dolazak u Srbiju prošlog mjeseca. Ali u drugoj polovini maja stiglo joj je obavještenje da je odbijena, što znači da ne može da napusti američko tlo jer će dobiti trajnu zabranu ulaska u njihovu državu. Taši je to veoma teško palo jer dugo nije bila ovdje, ali ne odustaje. Rekla je da će ponovo poslati zahtjev ovih dana da bi što prije mogla da doputuje u Beograd - kazao je naš izvor blizak Kojićima.

Nataša nije odgovorila na naše pitanje, koje smo je poslali preko njenog Instagram naloga, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.