x

teško se prašta ženama

Tea Tairović progovorila nakon nedavnog skandala i o tome što je obasipaju bakšišom!

Pjevačica Tea Tairović je dospjela u u žižu javnosti povodom skandala kada je procurio eksplicitni video-snimak, a ona se tim povodom sada i oglasila.

Iako možda ne djeluje tako, Tei se uspjeh nije dogodio preko noći:

- Iako sam mlada, moj uspjeh nije preko noći, njega sam gradila 8 godina. Dugo sam u ovom poslu i samim tim, puno puta sam padala i ustajala - kaže ona.


Pored mnogobrojnih plesnih postignuća i nagrada koje je osvojila, Tea je uspjela da se na fakultetu posveti psihologiji uprkos tome što je paralelno gradila pjevačku karijeru od koje danas živi.

- Teško se prašta svim ženama, ja sam po prirodi optimista ali je realnost takva… posebno ako ste obrazovani, elokventni i ako sa vama ne može lako. Kad ne mogu da vam nađu manu u poslu onda krenu da ih izmišljaju ali i to treba damski izdržati - objasnila je pjevačica.


Pjevačica ističe i da se uspješnim ženama uspjeh rijetko prašta.

Nedavno je dobila nadimak 'Kraljica bakšiša', ovim putem je otkrila da li joj to laska ili pak ne.


- Ne priznajem nadimke koje mi daju mediji, već isključivo publika. Ukoliko me i publika zove ovako, to je za mene svakako onda pozitivna stvar i nemam ništa protiv toga jer je bakšiš nešto što ljudi daju iz čistog zadovoljstva - zaključila je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.