x

TEBE ZOVU LUNJARA! Kija skočila na Filipa, Luna počela da ga brani, brutalno izvrijeđala Mariju Anu, pa se žestoko povađala sa Saškom!

Filip Đukić i Saška Karan žestoko su se posvađali zbog toga što je Saška prigovorila Filipu da je trebao da stane u odbranu Marija Ani kada je Đomla Panamera iznosio šokantne detalje iz njenog privatnog života vezane za pros*ituciju. Saški su se pridružili i ostali zadrugari, među kojima je bila i Kija Kockar koja je takođe smatrala da Filip treba da odbrani Marija Anu.

 Kija je napala Filipa zato što je bio intiman sa Marijom Anom, dok su je svi oni napadali zato što su njegovi prijatelji i zato što su htjeli njega da zaštite. Međutim, poslije svega što su učinili za njega on se zbližio sa Marijom Anom.

Dok su se oni raspravljali Luna Đogani im je prišla i stala u Filipovu odbranu, rekavši da za to što je Đomla iznio najgore uvrede i klevete na račun Marija Ane sigurno ima neki razlog. 

- Ona je sama sebe trebala da odbrani kad je on ušao i da ga otjera u pi*ku materinu! I ja sad treba da je branim od lika sa kojim se ona ovdje grlila i ljubila i za koga zna kakav je?! - rekao je Filip.

- Nije znala da će tako nešto da joj kaže! - rekla je Kija.

- Nema potrebe ti nju da braniš, nije ona glupa! Može ona sama da se brani! Ali trebalo je da ti budeš džentlmen i kad je on napao na nju, i počeo da iznosi takve gluposti i bljuvotine, trebalo je da kažeš: "Alo, stani!" - rekla je Saška.


- A otkud ti znaš da su to gluposti?! Svako ko priča, priča sa nekim razlogom! Što meni neko nije rekao da sam se je*ala napolju?! - ubacila se Luna.

- Pa pričaju i za tebe sve i svašta! I tebe zovu Lunjara i preljubnica i ljubavnica! - rekla je Saška.

- Lunjara?! Ko je rekao da sam Lunjara?! Svaka djevojka koja je nešto radila napolju neka snosi posljedice za ono što je radila! Ja vrlo dobro znam šta je ona radila! Ne mora on da brani njene ku*vinjske postupke! Zašto bi je branio?!- rekla je Luna.

- Zato što ju je volio i voli je i dan danas! Ja ti tvrdim da je voli!- rekla je Saška.

- Ti znaš da je ja volim?! Mene je sramota!- pitao je Filip.

- Što te je sramota, to je onda njena sramota?! - pitala je Saška.

- Pa ja sam sa njom proveo dvije godine! Da pričaju da sam bio sa nekom d*onfuljom - rekao je Filip.

- Bio si sa njom dvije godine, pa ti sad tek vidiš da je ona d*onfulja?! - pitala je šokirana Saška.

- Vidim sad neke stvari, kako sam mogao da znam?! - pitao je Filip.

- Slušaš "rekla-kazala"! Luna, za tebe isto tako pričaju da si spavala sa Gastozom, sa ovim, sa onim... - odbrusila im je Saška.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.