x

Teodora Džehverović se pohvalila dobrom zaradom: Neko mora da radi godinu dana za Luj Viton torbu, a ja...

Teodora Džehverović progovorila je o svom privatnom životu, porodici, ali i novcu.

"Super mi je što mogu da im pomognem, sretna sam što se toga tiče. Oni su pronašli svoj posao, kao i ja. Ne pomažem im mnogo. Jednostavno, oni to ne žele. Mnogo sam ponosna na njih. Nikada nisu bili jedni od onih roditelja: "Kćerka nam se ostvarila, hajmo sada, lova kod mene. Drago mi je što je došlo vrijeme da ja mogu nešto da im platim", rekla je pjevačica.


Ona je dodala da je njena majka bila konobarica, menadžerka, kućepaziteljka, kao i da je nije sramota to da radi.

"Žao mi je što svoje kvalitete nije unovčila bolje, Bog ih je dao, a ona ih je bacila u vodu. Ja mislim da će ona da pronađe put uz nas", izjavila je Džehverovićeva.

Teodora ističe kako nikada nije robovala skupocjenim odjevnim komadima, niti aksesoarima i da je slava nije promijenila.


"Stvarno mogu da kažem da se nisam promijenila, ne ponašam se kao da je neko ispod mene. Izabrala sam da moji prijatelji budi iz mog tima, koji su bili na početku uz mene. Smatram da je kupovina brendiranih stvari, ali stvarno skupih stvari, bacanje novca. Ja ne znam da čuvam stvari, to meni nema poentu. Okej je nešto da kupiš, ali pretjerivanje ne. Ne bih otišla poslije nastupa i kupila brendiranu "Luj Viton" torbu i dala svoju mjesečnu zaradu", priznaje Džehverovićeva, a kad su je pitali da li je njena mjesečna zarada oko 2.000 ili 3.000 eura.

"Ne volim da pričam o tome. Svi znaju da su te torbe skupocjene. Neko mora da radi i godinu da bi je kupio, a koliko moram ja - to je nebitno", kazala je Teodora.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.